Dormitoarele Zodiilor

Berbec

Dupa gustul lor, l-ar decora cu niste culori prea vii pentru o zona de odihna. Dar pentru Berbeci nu are atat de multa importanta. Oricum viata lor se desfasoara mai mult afara sau in camera de zi.

Taur

Foarte confortabil, in primul rand. Decorat cu gust, poate chiar cu opere de arta, dar da cumva senzatia ca e prea incarcat, sunt prea multe lucruri acolo.

Gemeni

E pe jumatate biblioteca, fiindca Geamanului ii place sa-si tina aproape cartile preferate. Si cel mai probabil are si un telefon pe noptiera.

Rac

Suporturi pentru lumanari si vaze cu flori sunt nelipsite din dormitorul persoanelor Rac, care sunt foarte romantice.

Leu

Persoanele nascute in Leu iubesc luxul, asa ca asta se reflecta si in felul in care isi aranjeaza dormitorul. In plus sunt foarte vizuale. O oglinda pe tavan sau pe tot sifonierul completaza peisajul.

Fecioara

O camera simpla si foarte curata, acesta e locul unde ar dormi o Fecioara. Chiar daca e dezordonata, in orice colt te uiti e luna de curat.

Balanta

In culori placute, pastelate si suave. Balantelor le plac decoratiunile asa ca e posibil sa gasesti acolo un numar mare de perne sau bibelouri.

Scorpion

E o mare onoare sa fii invitat in dormitorul unui Scorpion, care este “centrul sau logistic si de control”. In 99% din cazuri esti acolo fiindca vrea sa faca dragoste cu tine.

Sagetator

Cel mai putin atasati de casa, pentru Sagetator orice dormitor de hotel e la fel de bun ca si cel personal. Daca si-l decoreaza singuri, va fi un pic opulent.

Capricorn

Cel mai spartan dintre dormitoare. Nu are multe brizbrizuri, iar Capricornii reusesc sa faca dormitorul sa arate tot ca o odaie de lucru.

Varsator

Degeaba le spui ca e mai sanatos pentru psihic sa nu aiba calculator, televizor si alte device-uri in camera unde se odihnesc. Cel mai probabil u te vor asculta.

Pesti

Isi fac un adevarat “cuib” in care sa se poata refugia, departe de lumea din-afara. Chiar daca e dezordonat, emana de obicei o caldura specifica nativului care locuieste acolo.