Il Tenteaza Sexul In 3? Vezi Ce Spune Zodia Lui!

Berbec

In trei, in patru, in sase... cu cat mai multi cu atat mai bine. Berbecul nu ar vrea sa rateze nicio experienta sexuala. Totusi, este cam gelos si nu ar face asta cu partenera lui de viata - nu ar putea sa o vada nici macar alaturi de alta femeie.

Taur

Prefera sexul ,,clasic", indiferent ca e vorba de pozitie, locatie sau numprul partenerilor. El se simte cel ami bine cu iubita lui, in patul lui de acasa. Este prea de moda veche ca sa faca sex in trei. Evident, fantezia exista undeva in mintea lui, dar departe de el gandul sa o puna in practica.

Gemeni

Cu cat mai mult cu atat mai bine. Barbatul din Gemeni este gata oricand si de sex in trei, si de orgii sau schimb de parteneri. Nu are nici complexe, nici inhibitii si nici prejudecati. Mai greu este sa gaseasca o iubita care sa aiba aceleasi preferinte.

Rac

Probabil ca nu ar face niciodata asa ceva... Racul are niste idei clare despre ce inseamna dragostea si sexul, iar cea mai importanta e aceea ca trebuie sa participe numai doua persoane. Nici sexul in trei, nici triunghiurile amoroase nu il atrag deloc.

Leu

Una din fanteziile lui cele mai mari este sa faca sex cu doua sau chiar mai multe femei. Acest barbat vanitos care simte nevoia sa fie permanent admirat si laudat nu ar refuza niciodata ocazia de a face sex in trei. Evident, nici nu se pune problema ca al treilea partener sa fie barbat.

Fecioara

Probabil nu iti vine sa crezi ca acest barbat serios viseaza la orgii sexuale. De fapt, el nu se da in laturi de la nimic cand vine vorba de sex si ar accepta chiar sa primeasca un alt barbat in patul lui. Singura conditie ar fi ca apoi sa incercati si varianta cu doua femei.

Balanta

Nu il deranjeaza sexul in trei. Dar a treia persoana trebuie sa fie una la fel de inteligenta si de rafinata ca si el. Chiar si cand e vorba de orgii, are niste standarde destul de inalte. Mai degraba il atrage swing-ul intr-un club de lux special creat pentru asa ceva.

Scorpion

Chiar daca este pasional, infocat si mare amator de sex, nu prea e atras de experiementele in trei. Scorpionul este foarte gelos si nu ar suporta sa-ti vada partenera in pat cu altcineva. Insa daca e burlac si apare ocazia unei aventuri, probabil ca nu ar spune nu.

Sagetator

Sunt multe lucruri pe care le-ar incerca in materie de sex, dar acesta nu e unul din ele. Este destul de deschis la noi experiente, insa cand vine vorba sa primeasca pe altcineva in patul lui, se inhiba brusc. Ii place sa fie inconjurat de cat mai multi oameni, dar nu in pat.

Capricorn

Daca vrei tu, de ce nu? Singura conditie ar fi ca a treia persoana sa fie o femeie pentru ca este prea gelos sa te priveasca in timp ce faci sex cu alt barbat.

Varsator

Probabil ca a incercat deja sexul in trei, fie ca recunoaste sau nu. Varsatorul are o viata sexuala foarte activa si nimic nu i se pare deplasat. Insa cand e vorba sa discute despre experientele si fanteziile lui nu mai e la fel de dezinhibat. Nu o sa-ti zica niciodata ca vrea sa faceti sex in trei pentru ca... ii e rusine.

Pesti

Pentru el, iubirea e pe primul loc, iar sexul pe al doilea. Nu poate face sex decat cu o femeie pe care o iubeste, iar aceasta trebuie sa fie numai al lui. Considera ca sexul in trei este rezervat numai persoanelor depravate si fara principii.