Reactia Zodiilor La Reclame

Berbec

Ofertele care contin cuvintele “Doar acum” sau “Doar saptamana aceasta” te pun pe jar. Ideea unei ocazii pe care o poti rata te face sa duci foarte repede mana la portofel. Iti place sa “lupti” pentru lucrurile care se obtin cu efort.

Taur

Pentru tine cuvantul cheie este “calitate”. Normal ca preferi sa nu platesti cat nu face, dar daca vanzatorul bate moneda pe calitate, te-a cucerit. Nu-ti place sa-ti arunci banii pe lucruri proaste. Preferi trainicia

Gemeni

Ai un dezvoltat simt al comertului, dar in acelasi timp iti place sa faci experimente si cumperi lucruri din tot felul de motive. Daca unui produs i se face reclama de suficient de multe ori, vei dori sa-l incerci, macar de curiozitate.

Rac

Nu neaparat firmele scumpe sau celebre, cat cele cu traditie, care si-au dovedit calitatea cu trecerea timpului sunt acelea pentru care iti deschizi baierele pungii. Altfel, reclamele agresive sau insistente nu te conving, dimpotriva.

Leu

Daca un produs este prezentat drept “unicat” va exercita o atractie irezistibila asupra ta. De obicei preferi de lucrurile “de firma”, cu cat mai celebre cu atat mai bine. Numele valoreaza mult in ochii tai, chiar daca produsul nu-i cine stie ce.

Fecioara

Promotiile si reducerile de pret sunt cuvintele magice pentru tine. Daca pe eticheta vezi un pret mare taiat si inlocuit de unul mai mic, asta te-ar putea convinge mai repede decat orice reclama.

Balanta

Reclamele rafinate si romantice sunt cele pe care le preferi. Sa-ti dea mai degraba senzatia de frumusete si eleganta, decat de ieftin si trainic. Esti convinsa si de interactiunea efectiva, umana, cu cel care vinde.

Scorpion

Stii pe ce dai banii si rareori te lasi impresionata doar de reclama. Dar cum in adancul sufletului esti mai sensibila decat s-ar banui dinafara, poti cheltui pe lucruri la care nimeni nu se asteapta, cu reclame de-a dreptul ciudate.

Sagetator

Retii reclamele amuzante. Daca ai ras la o reclama este foarte probabil sa vrei produsul cand il vei intalni in raft. In afara de asta, te atrag si produsele exotice, importate din cine stie ce tari indepartate.

Capricorn

Esti cea mai putin sensibila la reclame. De obicei stii ce vrei sa cumperi si cunosti valoarea obiectelor, asa ca nu te lasi “imbrobodita” de reclama. Ai totusi un pic de snobism care te face sa alegi marci faimoase.

Varsator

Reclamele ingenioase si eventual futuriste te cuceresc. Daca n-au un “ceva” interesant sau sunt lipsite de “clenci”, putin probabil sa le retii sau sa te tenteze. Te impresioneaza ideea ca un intreg grup de specialisti si-au batut capul sa creeze produsul respectiv.

Pesti

Iti plac reclamele care te fac sa visezi, care iti lasa o senzatie de reverie si promit minuni, chiar daca ratiunea iti spune ca nu poate fi chiar asa. In afara de asta, vei cumpara un produs la care un procent din pret merge spre o actiune caritabila.