Trasaturile Barbatilor In Functie De Zodie?

Berbec

Barbatul Berbec are trasaturi puternice, masculine, inaltime peste medie si un corp solid. Deci sa nu te mire daca este dotat ,,peste medie". Majoritatea Berbecilor au fost bine cuvantati cu organie genitale pe masura staturii lor si, fiind destul de exeprimentati din punct de vedere sexual, stiu si ce sa faca cu ele, deci sunt amanti foarte buni.

Taur

Inaltime peste medie, umeri largi, barbie patrata... aspectul lui fizic emana masculinitate. Ai zice ca este un adevarat animal in pat si ca este foarte bine dotat. De fapt, penisul lui se incadreaza in dimensiunile medii. Si nici cand vine vorba sa-l foloseasca nu este prea bun pentru ca e un amant lenes.

Gemeni

Daca te iei dupa trasaturile lui delicate, feminine, dupa gropitele din obraji si dupa silueta subtire, ai zice ca nu este un model de barbatie. De fapt, Gemenii stau bine la capitolul ,,dotari", avand un penis cu lungime peste medie. Pacat ca le place mai mult sa stea de vorba decat sa faca sex.

Rac

Majoritatea racilor sunt scunzi si au o silueta destul de... solida, iar chipul lor este mai degraba feminin cu ochi mari, nas mic, buze carnoase. Nu pare genul care sa ascunda un ,,monstru" in pantaloni si nici nu este. Racul este mai degraba slab dotat, dar daca vrea stie cum sa compenseze acest defect.

Leu

Cu trasaturi puternice, inalt si musculos, barbatul Leu este intruchiparea masculinitatii. Dar cand vine vorba de marimea penisului nu prea are cu ce se lauda... Penisul lui se incadreaza in dimensiunile medii, dar asta nu e o problema pentru acest barbat care e plin de incredere si sigur pe el.

Fecioara

Desi nu ii place sa se laude cu ceea ce i-a daruit Mama Natura, barbatul Fecioara este destul de dotat. Dar asta vei descoperi doar cand ajungi cu el in pat. Dupa infatisarea lui eleganta, serioasa, dupa trasaturile lui fine, nu ai zice ca este genul de barbat foarte viril.

Balanta

Barbatul Balanta are un aspect placut, fin, elegant si nu ai zice ca este un amant perfect. De fapt, este foarte bun la pat, dar nu pentru ca ar avea un penis urias, ci pentru ca stie cum sa-l foloseasca. In ce priveste marimea lui, se incadreaza in medie.

Scorpion

Unul din cei mai buni amanti ai zodiacului, Scorpionul nu este atat de dotat pe cat ai crede cand vezi o multime de femei suspinand dupa el. Insa el site sa se foloseasca foarte bine de ceea ce i-a daruit natura, dovada ca, de fapt, marimea nu conteaza foarte mult. In rest, este un barbat masiv, puternic.

Sagetator

Inalt si slab, Sagetatorul nu are un aspect foarte masculin si nu ai zice ca este prea dotat. De fapt, este unul din cei mai norocosi barbati ai zodiacului, fiind binecuvantat cu un penis destul de mare. Asta nu inseamna neaparat ca este si un bun amant, lucru care depinde in cazul lui de exeprienta acumulata.

Capricorn

Chiar daca este de obicei scund, barbatul din aceasta zodie are un corp masvi, bine legat si trasaturi foarte masculine care te duc cu gandul la un barbat foarte viril si bine dotat. Din pacate pentru el, nu e chiar asa. Penisul lui este mediu, dar asta nu il impiedica sa fie un amant bun.

Varsator

Cu trasaturile lui delicate si cu talia lui subtire, nu este un barbat care sa emane virilitate. Dar la capitolul ,,dotari" este deasupra mediei. Poate tocmai de aceea are impresia ca tebuie sa ,,bucure" cat mai multe femei cu marimea si talentul lui.

Pesti

Nici barbatul Pesti nu este intruchiparea virilitatii. Are trasaturi destul de feminine, o constitutie firava si o iniltime medie sau sub medie. Dar cand vine vorba de marimea penisului, lucrurile nu stau atat de rau pe cat ai crede. Este destul de ,,dotat" putand sa depaseasca media.