Unde A Fost Planeta Nrocului La Nasterea Ta Si Cum Te Influenteaza Asta?

Jupiter In Berbec

Deschisa, sincera si temperamentala – asa suna descrierea ta si caracteristicile pe care ti le-a imprimat planeta Jupiter. Nu lasi nimic la voia sortii si ai mare оncredere оn calitatile tale. Оn dragoste, tinzi sa iei decizii pripite.

Punct slab: Nu suporti critica si ai uneori reactii necontrolate.

Jupiter In Taur

Calitatile pe care ti le-a transmis Jupiter sunt generozitatea, bucuria de viata si realismul. Ai nevoie de siguranta materiala, dar uneori astepti parca sa-ti pice banii de undeva. Оn cuplu, esti pasionala, afectuoasa si fidela. Ramвi alaturi de alesul tau si оn cele mai grele momente.

Punct slab: Esti foarte geloasa si consideri ca partenerul este, оntr-un fel, proprietatea ta.

Jupiter In Gemeni

Datorita pozitiei lui Jupiter la data ta de nastere, ai viteza de reactie, esti inteligenta si plina de farmec. Esti deschisa la nou si ai o curiozitate care te defineste, iar umorul tau este absolut cuceritor.

Punct slab: Chiar daca te entuziasmezi foarte repede de ceva, la fel de repede оti si trece entuziasmul si nu esti o persoana foarte fidela.

Jupiter In Rac

Jupiter te-a facut sa fii sensibila, grijulie si foarte afectuoasa. Esti foarte atasata de familie si oferi o mвna de ajutor prietenilor de fiecare data cвnd au nevoie. Оn copilarie ti-ai consolidat оncrederea оn tine, iar оn cuplu esti mereu оn cautarea armoniei.

Punct slab: Ai tendinta sa devii dependenta sentimental de partener.

Jupiter In Leu

Esti оncrezatoare in fortele proprii, puternica si mвndra. Cei din jur te apreciaza pentru bucuria de viata, simtul frumosului si pentru faptul ca оti tii promisiunile. Оti place sa fii laudata si admirata.

Punct slab: Nu poti spune nu placerilor, cum ar fi mвncarea buna, luxul si barbatii.

Jupiter In Fecioara

Jupiter te-a оnzestrat cu inteligenta si sinceritate. Ai un simt deosebit pentru detalii, dar uneori, оn situatii grele, оti scapa ideea de baza. Astepti de la ceilalti sa fie la fel de cinstiti ca si tine si nu оti plac persoanele cu mai multe fete.

Punct slab: Esti tematoare si nu ai оncredere оn sentimentele tale. Ai un simt aparte al organizarii, desi celorlalti le poti parea dezordonata.

Jupiter In Balanta

Sarm, diplomatie si simtul dreptatii – acestea au fost calita-tile aduse оn dar de Jupiter, la nasterea ta. Nu iei decizii pripite si оncerci sa nu jignesti niciodata pe nimeni. Оn cuplu, pastrezi o oarecare distanta sufleteasca.

Punct slab: De dragul pacii, faci uneori compromisuri care nu sunt оn folosul tau. Ai grija ca asta sa nu se repete prea des.

Jupiter In Scorpion

Extrem de sensibila si vulnerabila, vei оntвlni adevaratul noroc оn dragoste abia la a doua sau la a treia оncercare. Оti schimbi de mai multe ori serviciul si locuinta. Daca gasesti partenerul care-ti cucereste inima, esti fidela 100%.

Punct slab: Placerile (mвncarea, bautura, tigarile) pot deveni un pericol atunci cвnd exagerezi.

Jupiter In Sagetator

Jupiter te face sa fii spontana, prietenoasa si cu simtul aventurii. Esti o persoana de actiune, care se entuziasmeaza usor. Оti doresti mereu sa evoluezi si sa оnveti lucruri noi. Оn dragoste, ca si оn viata, оti place sa preiei conducerea.

Punct slab: Ai neapa-rata nevoie de un partener care sa-ti оmpartaseasca idealurile pentru a fi fericita.

Jupiter In Capricorn

Harnicie, disciplina si responsabilitate – sunt trei calitati pe care le-ai capatat datorita lui Jupiter. Esti realista si eviti sa-ti asumi riscuri prea mari, iar la succes vei ajunge doar prin multa munca. оti doresti un partener cu care sa poti оntreprinde multe.

Punct slab: Nu esti generoasa si toleranta decвt cвnd primesti оn schimb aprecierea celorlalti sau alte beneficii.

Jupiter In Varsator

Iubesti independenta si libertatea, esti creativa si ai prezenta de spirit. Оti place sa fii originala si nu te temi de riscuri. Оncerci mereu sa-i convingi pe ceilalti de ideile tale. Nu suporti nedreptatile sociale si doresti un partener care sa te satisfaca nu numai sexual, ci si spiritual.

Punct slab: Poti ramвne fidela idealurilor tale, dar nu neaparat si partenerului.

Jupiter In Pesti

Jupiter te face afectuoasa, sensibila si generoasa, asa ca nu ramвi nicicвnd indiferenta la nevoile celor aflati оn suferinta. Muzica, natura si dragostea sunt pentru tine mai importante decвt cariera sau bunurile materiale. Оn dragoste, esti foarte pasionala.

Punct slab: Te lasi purtata de vise si te poti оndragosti de doi parteneri оn acelasi timp.