Unde Il Agati Pentru O Aventura De O Noapte In Functie De Zodia Ta?

Berbec

Daca esti berbec, deja ai incercat aventurile de-o noapte si ai ceva experienta cand vine vorba de agatat prin baruri. Daca tot te-ai plictisit sa le cumperi bere tipilor hot din cartierul tau, ce spui de o aventura noua? Cel mai bun loc pentru femeia berbec in care poate agata o aventura de o noapte este un oras nou. Ia o noapte de cazare in Cluj sau Timisoara si vezi ce barbati sexy ofera tara noastra.

Taur

Tu esti mai timida din fire si nu esti genul care sa agate tipi prin discoteci si pub-uri. Pentru ca ai chef de nebunii si esti prea demna sa il suni pe fostul cu care ai ramas prietena, cel mai bine este sa gasesti un tip cu aceleasi hobby-uri. Daca esti pasionatad e ceva, prinzi mai mult glas si devii mai sexy, prin increderea de care dai dovada. Asa ca ia-ti inima in dinti si inscrie-te la un curs de limbi straine. Roaga-l pe cel mai hot barbat din camera (chiar si profesorul) sa te ajute la ..exercitiile orale.

Gemeni

Tu nu ai probleme nici cu curajul de a aborda un tip, nici de a stii ce sa spui cand agati o aventura de o noapte. De fapt, femeia gemeni rar are o relatie serioasa, tocmai pentru ca este foarte buna la agatat. Daca vrei sa incerci ceva nou si atipic pentru tine, mergi la o biblioteca publica. Desi tipii de aici s-ar putea sa para tocilari si plictisitori, nu ii judeca dupa aparente. Alege un barbat cu care nu ai iesi in mod normal si agata-l elegant, in soapta. Seara va fi mai fierbinte decat crezi. Stii cum se spune in popor: mutu'....

Rac

Pentru ca esti romantica incurabila si nu incerci niciodata sa iesi din zona de confort, trebuie sa iei masuri. Daca te-ai decis sa ai o aventura fulgeratoare si sa domini un barbat pentru o singura noapte, mergi intr-un club de swingeri. Chiar daca nu ai pereche, mergi cu un prieten bun, s-ar putea sa descoperi niste placeri nebanuite si noi talente ascunse in patul barbatilor insurati.In fond, nici nu aveai nevoie de cineva care sa te sacaie a doua zi cu telefoane..

Leu

Nicio leoaica care se respecta nu a ajuns la maturitate fara sa fi avut cateva aventuri de o noapte. Pentru ca ai agatat tot ce misca si respira in orasul tau, prin baruri si cafenele, incearca ceva nou. Iesi la agatat si incearca sa pari timida. Ocheste un tip hot la cinema si arunca-i priviri furise pe tot parcursul cozii la nachos. Daca se asaza langa tine, ai grija sa fiti pe randurile din spate, poate aveti aventura de-o noapte chiar acolo.

Fecioara

Tu esti calculata si nu prea faci lucruri spontane, dar vara asta vrei sa-ti faci de cap si sa ai o aventura de o noapte? Ei bine, ar trebui sa te duci la gara, sa te urci in primul tren cu doar un rucsac in spate si sa vezi unde ajungi. Comanda un pahar de vin rosu in primul bar si fa-ti de cap, lasa noaptea sa te conduca in patul unui strain. Nu-l intreba cum il cheama si emrgeti la un hotel, nu la el acasa.

Balanta

Tu ai mai incercat de cateva ori sa agati tipi de tot felul, dar niciodata nu ai avut curaj sa iei unul acasa la tine. Fa-ti de cap vara asta si gaseste un tip complet diferit de toti cei cu care ai flirtat pana acum. Trebuie sa ai si tu o aventura de o noapte pana sa te asezi la casa ta. Incearca un water park sau orice parc de distractii. Macar vei stii sigur ca e un tip amuzant.

Scorpion

Tu ai avut destule aventuri de-o noapte si ideea unui tip nou ti se pare deja banala? Ei bine, poate ar trebui sa incerci sa iesi din zona de confort si sa agati un tip la care nu te-ai uita in mod normal. Fie ca este vorba de un macho cu bluza decoltata, un hipster cu bicicleta retro, un tip la costum, la o terasa de fite sau un rocker pletos care bea vodka, indrazneste sa schimbi tiparul si nu vei regreta.

Sagetator

Recunoaste: ultima data cand te-ai gandit sa ai o aventura de o noapte erai la munte, in Vama, intr-o excursie in strainatate sau la o petrecere unde nu erai invitata. Aca prea multe aventuri te-au obosit fizic, asta nu inseamna ca nu poti sa ai o noua aventura la orizontala. Ce zici sa iti incerci norocul cu un tip sexy de la birou? Daca firma in care lucrezi nu permtie relatiile intre angajati, nu e nicio problema, nu ai pornit dupa o relatie. Sigur exista un tip la departamentul de IT sau la contabilitate care iti face cu ochiul.

Capricorn

Ultima oara cand ai vorbit despre agatat erai inca in liceu si acum consideri astfel de activitati "prea copilaroase"? Capricornii se stie ca sunt mai seriosi din fire si ca nu prea ies la vanatoare de aventuri de o noapte. Fa-ti de cap vara asta si mergi pe o situatie sigura: o aventura cu un tip pe care il lasi sa te agate intr-un club. Nu cere mutle detalii si pleaca dimineata inainte sa se trezasca, astfel nu e nevoie sa porti conversatii incomode. E doar o noapte, simte-te libera si sexy.

Varsator

Atat de agitata ai fost in ultima perioada, ca nici nu mai tii mitne cand te-ai aranjat sa iesi in oras, la agatat? Ei bine, daca ai impresia ca programul incarcat iti saboteaza viata, treci la fapte. Contramandeaza toate sedintele, lasa pe saptamana viitoare toate proiectele pe care ai vrut sa le lucrezi in weekend de acasa si mergi la o prezentare de moda sau o expozitie de arta. Sigur vei gasi un tip destept cu care sa-ti ocupi ziua si, de ce nu, noaptea?

Pesti

Tu te apuci mai greu de agatat, pentru ca obiectivul tau principal este sa-ti gasesti jumatatea. Daca stai si visezi la printul fermecat, uiti de corpul tau, care are nevoie de o viata sexuala activa. Lasa visarea, lasa teama si iesi in lume sa gasesti un tip super sexy pentru doar o noapte. Nu conteaza ca nu e chiar genul tau, daca l-ai intalnit la sala si arata beton, macar te vei simti destul de sigura pe tine cat sa-l vrajesti spre pat. Restul se va descurca si singur.