Zodii Predispuse La Ingrasare

Berbec

Mai ales in prima parte a vietii n-ai sanse sa te ingrasi, daca manifesti tot dinamismul specific Berbecului. Semnele de foc au metabolismul bun si arderile intense, devin obeze numai daca se lenevesc.

Taur

Vestea buna este ca esti frumoasa si senzuala. Vestea proasta e ca ai cea mai mare tendinta la ingrasare din tot zodiacul. Ca sa combati aceasta trebuie sa fii permanent atenta la ce, cat si cand mananci.

Gemeni

Chiar daca te ingrasi, esti oarecum pufoasa… fara sa atarni prea mult la cantar. Poti slabi cu usurinta, daca iti propui aceasta, fiindca esti o natura volatila si te adaptezi rapid la o schimbare de regim. Important e sa te tii!

Rac

Si pentru tine, ca si pentru Taur, predispozitia la ingrasare este pretul platit pentru feminitate. In plus, iti e greu sa renunti la alimentele cu care te-ai obisnuit. Din fericire esti perseverenta, odata ce te hotarasti sa lupti cu kilogramele.

Leu

In caz ca ai kilograme in plus, asta nu inseamna decat mai mult “eu”, si nu te deranjeaza prea tare. Din fericire, nu te ingrasi decat daca, luata cu altele, ajungi sa te neglijezi, ai o deceptie in dragoste sau te supra-rasfeti cu prajituri.

Fecioara

Daca apuci sa “pui” pe tine, vor fi niste kilograme greu de dat jos, fiindca Fecioara cand face ceva, face temeinic! In general insa esti grijulie cu dieta ta, pentru ca sistemul tau digestiv respinge in mod natural grasimile si mancarurile grele.

Balanta

Si pe tine Venus te predispune la oarecare tesut adipos. Culmea e ca asta nu-ti rapeste din farmec! Ba chiar iti sporeste din dulceata. Daca depasesti limita insa, esti dispusa sa faci eforturi, fiindca tii sa arati bine.

Scorpion

Esti necrutatoare cu kilogramele tale, daca le declari cumva razboi. Esti constienta cand devii o persoana cu greutate… dar esti capabila de regimuri drastice pe care nimeni altcineva n-ar avea tupeul sa le incerce. Mai bine previi

Sagetator

Te numeri printre norocoasele care chiar daca se ingrasa o fac oarecum uniform. Avand si muschii bine dezvoltati (Sagetatoarea tipica, careia ii place sportul) aproape ca nu conteaza. Iar daca vrei sa slabesti, ei bine, nimic nu te opreste!

Capricorn

Spre deosebire de semnele de aer, de exemplu, tu atarni greu la cantar chiar si atunci cand esti uscativa. Este mostenirea lui Saturn, al carui metal este Plumbul. Asa ca nu te chinui sa slabesti! Uita-te in oglinda, nu la cantar. Daca iti place ce vezi, nu e nevoie sa-ti mobilizezi ambitia doar ca sa cantaresti mai putin…

Varsator

Ca un semn de aer ce esti poti cantari mult sau putin cu variatii care il pot ingrijora pe medicul tau de familie. Important este sa-ti gasesti o greutate ideala la care sa iti propui sa ramai, decat sa te joci de-a yoyo cu greutatea ta…

Pesti

Si pentru tine kilogramele pot deveni o problema, daca neglijezi acest aspect. Pestii au tendinta sa inchida ochii intr-o rugaciune asteptand ca Pronia Divina sa rezolve problema in locul lor. Daca esti in situatia asta, deschide bine ochii si urmeaza cu sfintenie sfatul unui nutritionist… .