Zodiile La Dus

Berbec

Face dus la minut, cu un picior deja afara pe usa. Din fericire, isi face timp din cand in cand pentru o baie prelungita, mai mult ca sa se relaxeze.

Taur

Pentru el baia este un ritual, mereu la fel. Indiferent daca se spala mai des sau mai rar, sapunul lui e de cea mai buna calitate.

Gemeni

In copilarie se zvarcoleau ca argintul viu la baie. La maturitate, i-au inteles necesitatea, dar cauta s-o reinventeze de fiecare data.

Rac

Ar sta in apa pana i se mureaza degetelele. Nu purificarea e esentiala la el, ca la Fecioare, cat mediul. Si-ar lua masa sub dus, sau laptopul sa lucreze.

Leu

O baie cu spuma, demna de regina Cleopatra. Priveste un Leu la baie si n-o sa mai ai nicio indoiala asupra narcisismului sau. Omul acesta se iubeste sincer!

Fecioara

Pare hotarat de “dea de alb”. Poate avea tendite obsesiv-compulsive legate de curatenie si igiena. De mirare ca nu si-a tocit inca pielea de cat o spala.

Balanta

Totul e o chestiune de estetica. Balantele sunt curate ca sa placa, altfel ar fi in stare sa reinventeze moda aristocratilor din Evul Mediu, care se scarpinau cu andrele de aur pe sub peruca.

Scorpion

Nu are un interes deosebit pentru spalat. Ba chiar a avut perioada de rocker cand nu s-a atins de apa o luna. Dar dupa ce a descoperit ce interesant se face dragoste sub dus, si-a schimbat parerea.

Sagetator

Si cand e murdar pare curat, din cauza aerului pe care il emana. Sa iti dau un exemplu lamuritor: Brad Pitt, intr-o scena din care iese plin de noroi si transpirat, ti se pare murdar? Asa-i ca nu mai conteaza?

Capricorn

Sunt meticulosi la spalat, ca in toate celelalte activitati ale vietii lor. Nu ar sari baia din program nici picati cu ceara, dar nu fac din ea un prilej de trezire a simturilor sau o bucurie.

Varsator

Le place sa se relaxeze in apa calda cu gandul la tot felul de idei. Asa au aparut, de altfel, mari descoperiri, vezi Arhimede. Altfel, dau apa pe jos (ca de aia sunt Varsatori) sau trebuie sa le reamintesti sa se spele, caci se iau cu altele.

Pesti

Ca pestele in apa sunt Pestii la baie. Indiferent ca e un ritual de purificare pe care il incarca cu puteri magice tamaduitoare, sau se arunca in baie imbracati dupa o betie, o adora.