Zodiile Revoltate

Berbec

Iau foc imediat si nu e un lucru intelept sa-i calci pe coada. Sar la bataie, sau macar la o discutie aprinsa, indiferent daca ei sunt pirpirii sau subtiri, iar ofensatorul are 100 de kilograme.

Taur

Taurii inghit multe inainte de a vedea rosu in fata ochilor. Poate nu l-ai vazut sau poate n-ai stiut ca acela era locul lui… Dar si daca ai apucat sa-l enervezi, are o forta de reactie cat 3 Berbeci la un loc.

Gemeni

Gemenii se “urzica” repede, dar le si trece la fel de repede. Si ai mai putea sa crezi ca “numai gura e de ei”. In realitate, iarta repede o ofensa si sunt prea destinsi si volatili ca sa tina o suparare la infinit.

Rac

Mult mai bataiosi decat te-ai astepta din partea lor. Protestele lor au ceva melodramtic si pot sa emita niste acuze de pus pe fuga si un elefant. Nu te lua dupa figura blajina.

Leu

Chiar si daca n-are chef sa isi puna mintea cu cineva sub nivelul lor (caci altfel cum, din moment ce se preteaza la din acestea) trebuie sa-si apere onoarea. Asa ca o sa puna la punct ofensatorul, fara drept de apel.

Fecioara

Fecioarele vor avea grija in primul rand sa evite situatiile cu potential belicos. Nu le place sa intre in altercatii. Dar la o adica pot sa tina un discus acid de natura sa arda tot.

Balanta

Cele mai conciliante din zodiac, Balantele se vor stradui sa faca pace in asa fel incat toata lumea sa fie multumita. Te surpinde insa vehementa cu care iau partea celui nedreptatit, caci spiritul lor de dreptate e foarte dezvoltat.

Scorpion

Ofenseaza un Scorpion si o sa ai sapte ani de ghinion, am putea inventa un proverb ad-hoc. In esenta, acestia nu iarta, nu uita si cel mai probabil vor avea grija sa se razbune.

Sagetator

Nu se sfiesc sa-l faca pe ofensator de ras in mod public. Sagetatorului ii lipseste uneori tactul sau simtul ridicolului. N-o sa ignore o ofensa doar pentru ca se afla in incinta Bisericii din Vatican sau a Inaltei Curti de Justitie.

Capricorn

Cel mai porbabil o sa ignore cu noblete manifestarile de acest gen. E nevoie de ceva mult mai grav pentru ca sa coboare din sferele lor inalte pentru a imparti dreptatea aici, pe pamant.

Varsator

E mai degraba sensibil la ofensa sau nedreptatea pe care o pateste altul, decat el insusi. Poate ca pentru el mai inchide ochii, insa pentru un prieten sare si-n foc.

Pesti

Mai degraba se victimizeaza si se deprima decat sa riposteze violent. “Stiam eu ca lumea asta e rea” e atitudinea cea mai probabila, fara sa simta nevoia sa o transforme sau s-o ia cu asalt.