Zodiile Si Dulciurile

Berbec

Nu se inebuneste dupa dulciuri in mod special. Poate doar din cand in cand, ca sa-si indulceasca dispozitia bataioasa.

Taur

Pentru Tauri, dulcele este marea lor slabiciune. Daca tii la ea insa n-ar trebui sa i-o incurajezi. Se ingrasa foarte repede din numai o lingurita.

Gemeni

Gemenii mananca destul de variat si incearca si dulciurile printre altele. Cel mai mult le plac placintele cu ravase, ca sa si citeasca ceva in timpul desertului.

Rac

Poate avea o slabiciune pentru prajiturile de casa mai repede decat cele din comert. Sau pentru un anume desert care ii aminteste de copilarie.

Leu

Trebuie sa afli intai care e sortimentul ai preferat de ciocolata sau prajitura prefereata, ca sa mergi la sigur. N-o intereseaza doar dulcele de dragul dulcelui, trebuie sa fie ceva special.

Fecioara

Riscul ei este sa o prinzi in timpul unei cure sau regim special de slabire sau purificare, si-atunci o sa arunci banii pe fereastra. Incearca ceva bio sau cu zahar invertit.

Balanta

Dulcele este gustul ei preferat. Greu gasesti o Balanta care sa nu renunte la restul mesei de dragul desertului.

Scorpion

Extremista, ca de obicei, femeia Scorpion ori exagereaza cu dulciurile, ori nici nu se uita la ele. Depinde cum iti e norocul.

Sagetator

Are un gust aparte la dulciuri, ca si la celalalte aspecte ale vietii ei. Va fi cu atat mai incantata cu cat sunt mai exotice sau dintr-o tara indepartata.

Capricorn

Nu se da in vant dupa dulciuri la fel ca alte zodii. Trebuie sa te asiguri ca chiar ii plac inainte de a-i cumpara ceva dulce.

Varsator

Dulciuri? Depinde. Nu orice dulce ii va starni apetitul. Cel mai interesant ar fi niste broscute de ciocolata ca in Harry Potter, dar cum acelea nu exista…

Pesti

E metoda cea mai simpla de a-si mari secretia de endorfine (hormonul fericirii) printr-o bucatica dulce. Du-i cu incredre, sigur o nimeresti.