Zodiile Si TImpul

Berbec

Persoana de actiune, pentru tine cel mai important moment este prezentul. Nu te pierzi in reverii asupra trecutului si nici nu faci mereu proiectii in viitor. Ce e “in mana”, adica aici si acum, este ceea ce conteaza cu adevarat.

Taur

Ai darul nespus de rar de a face timpul sa treaca mai incet, daca vrei aceasta, ca sa il poti savura pe indelete, ca pe o prajituradelicioasa. Nu iti place sa te grabesti sau sa fii in criza de timp, asa ca eviti aceasta pe cat posibil.

Gemeni

Tu traiesti cumva pe “fast forward” si chiar pe mai multe nivele temporale diferite. Gratie inzestrarii tale naturale de a fi multitasking, poti sa manevrezi cu dibacie si sa castigi timp facand mai multe treburi in acelasi timp.

Rac

Iti place sa traiesti din amintiri si istoria sau filmele de epoca se numara printre pasiunile tale. Detii un simt special al valorilor traditionale si ai de obicei o memorie remarcabila care retine totul ca pe o pelicula sensibila.

Leu

Se prea poate sa ai reputatia de a intirzia mereu, dar nu o faci special, pur si simplu pentru tine timpul ar trebui sa fie mai generos. Te deranjeaza ca trece inexorabil, si nu in ritmul pe care il doresti tu, dar poti sa fii si foarte eficienta in timp, daca vrei.

Fecioara

Meticuloasa si calculata, n-ar trebui sa te ia prin surprindere trecerea timpului sau sa te trezesti la sfarsitul zilei fara sa stii cum a trecut si pe ce l-ai cheltuit. Iti place sa iti organizezi timpul si sa il petreci cu folos.

Balanta

Daca ar fi dupa tine ai arunca toate ceasurile si ai trai intr-o lume in care sa te poti trezi la ce ora vrei tu si munci noaptea sau, oricum, in afara unui program strict. Printre aletele, de aceea te si atrage o cariera artistica: sa poti evada de sub rigoarea timpului.

Scorpion

“Sunt tanar, Doamna, tanar cu spatele frumos/ si vreau drept hrana lapte din sfarcuri de cometa…” scria Mircea Dinescu, un Scorpion veritabil. La fel ca el gandesti si tu, sfidand trecerea timpului cu o eleganta remarcabila.

Sagetator

Te descurci cu timpul, desi ai vrea ca ziua sa aiba vreo 40 de ore ca sa faci tot ce ti-ai propus. Arcasul tinteste catre inaltimi. Asa si tu, esti focalizata si poti sa realizezi intr-o ora cat altii intr-o zi intreaga.

Capricorn

Ai cel mai acut simt al timpuli din tot zodiacul, dat fiind ca zodia ta e guvernata de insusi Saturn, stapanul timpului. Tocmai de aceea nu-ti plac oamenii care iti pierd timpul si de obicei ti-l organizezi cu multa atentie.

Varsator

Se spune ca Varsatorii traiesc in viitor, si pentru ei timpul care n-a venit inca e mai interesant decat nostalgia trecutului. Exact pe dos decat la Taur, pentru tine timpul pare ca trece mult mai repede si ziua poate sa se duca, uneori, pe nesimtite.

Pesti

Ce este timpul…? E una dintre temele tale favorite de meditatie. Mai mult decat oricare semn zodiacal, tu ai posibilitatea sa te “detasezi” de timp si sa traiesti oarecum in afara lui. Chiar daca iti pare insuficient, ai eleganta sa aluneci discret, pe langa el…