Ce Fel De Amant E Iubitul Tau In Functie De Zodie?

Berbec

Barbatii nascuti sub acest semn sunt niste adevarati campioni ai sexului. Prefera rolul de cuceritori si merg оntotdeauna la tinta, avвnd o energie si o pasiune irezistibile.

Compatibilitati: Berbecul, Sagetatorul si Varsatorul.

Taur

Barbatul Taur este foarte senzual, dar fara a fi neaparat o fiinta sexuala. Desi timizi si retrasi оn general, odata dezlantuiti, acesti nativi sunt greu de oprit. Nu sunt genul de cuceritori care tin neapa-rat sa ajunga оn pat, ci pun pret pe calitatea relatiei cu partenera.

Compatibilitati: Fecioara, Capricorn si Rac.

Gemeni

Barbatii nascuti sub semnul Gemenilor au reputatia de a fi intelectualii zodiacului. Оnsa, sub masca lor studioasa, meditativa, se ascund persoane sociabile, mari amatoare de sex. Daca la prima оntвlnire оsi provoaca partenera la o discutie intelectuala, odata ajunsi оn pat se transforma оn amanti foarte senzuali.

Compatibilitati: Berbec, Leu si Balanta.

Rac

Desi perceput de majoritatea ca un sentimental fara pereche, barbatul Rac are un apetit sexual foarte sanatos. Diferenta оn cazul sau e ca nu vrea doar pla-cere carnala, obtinuta prin relatii pasagere, ci relatii stabile.

Compatibilitati: Taur, Rac si Fecioara.

Leu

Mare iubitor de lux si de confort, nativul Leu manifesta dorinte sexuale puternice si apreciaza оn mare masura amorul fizic. Totusi, nu-i place sa se aventureze оn relatii pasagere si are nevoie sa-si cunoasca bine partenera оnainte de a trece la fapte.

Compatibilitati: Berbec, Gemeni si Balanta.

Fecioara

Nativul Fecioara este unul dintre cele mai sexuale semne ale zodiacului. Desi timid si interiorizat оn viata sociala, оn dormitor este dominator, detine controlul. Igiena este foarte importanta pentru el. De aceea, partenerele care doresc sa-i intre оn gratii trebuie sa aiba multa grija оn privinta acestui aspect.

Compatibilitati: Taur, Rac si Capricorn.

Balanta

Nativii zodiei Balanta sunt mari amatori de sex, оnsa ajung uneori pвna la a confunda dragostea cu sexul. Aflati sub semnul lui Venus, ei sunt senzuali prin excelenta si detin arta de a crea o ambianta romantica pвna оn cele mai mici detalii. Nu suporta sub nicio forma vulgaritatea sau brutalitatea.

Compatibilitati: Gemeni, Leu sau Sagetator.

Scorpion

Nativul Scorpion este unul dintre cele mai sensibile semne ale zodiacului, care manifesta un erotism irezistibil. Pasional si inventiv, el cunoaste la perfectie tehnicile amoroase si gaseste modalitati neobisnuite de a-si face partenerul sa ajunga pe culmile placerii.

Compatibilitati: Rac, Fecioara si Capricorn.

Sagetator

Nativii Sagetatori nu sunt atrasi de rafinamentele intelectualo-erotice si nici de perversiuni. Ei considera ca dragostea trebuie facuta cu bucurie si cu buna-dispozitie si refuza sa se complice cu tot felul de jocuri erotice. Desi pasionali si energici, partenerele nu trebuie sa se astepte la tandrete din partea lor.

Compatibilitati: Berbec, Leu si Varsator.

Capricorn

Nativul din Capricorn nu este unul dintre marii amanti ai zodiacului, avвnd alte prioritati. Cu toate astea, оsi va оndeplini оndatoririle de amant, iubit sau sot, dar mai degraba din simtul datoriei decвt din placere. Оn aparenta distanti si neinteresati de acest aspect, ei asteapta sa fie descoperiti si stimulati.

Compatibilitati: Taur, Fecioara si Scorpion.

Varsator

Pentru nativii Varsatori, sexul este fie o descarcare fizica, fie un act cu valente spirituale. Ambele categorii au оnsa capacitatea de a separa sentimentele de actul sexual. Nonconformisti, ei sunt dispusi sa оncerce orice si nimic nu-i socheaza, dвndu-i libertate partenerei sa-si exprime fanteziile.

Compatibilitati: Berbec, Gemeni si Balanta.

Pesti

Nativul din Pesti are, dintre toate semnele zodiacului, cea mai bogata imaginatie sexuala. Romantic si tandru, el оsi оncurajeaza partenera sa-si depaseasca limitele. El este incapabil sa faca sex fara sa iubeasca si оsi cauta adesea partenere care sa-l domine.

Compatibilitati: Taur, Rac, Capricorn.