Ce Fel De Relatie Isi Doreste In Functie De Zodie?

Berbec

Ii plac schimbarile, provocarile, оi place sa cucereasca, asa ca prefera relatiile scurte dar intense. Casnicia si relatiile de lunga durata nu sunt pentru el fiindca nu prea poate sta departe de tentatii. Doar berbecii maturi, care au avut parte de aventuri „la viata lor” au curajul sa-si ia un angajament pe termen lung.

Taur

Nu prea se da оn vвnt dupa relatiile lungi оn care se instaleaza rutina. Mai degraba prefera o relatie scurta si plina de pasiune оn locul uneia lungi si „confortabile”. Taurul are nevoie de o viata sexuala intensa si mereu оn schimbare, lucru care nu se оntвmpla decвt la оnceputul unei relatii.

Gemeni

Se plictiseste repede si de haine, si de job, si de femei si de relatii. Mereu оn miscare, nu prea gaseste o singura femeie care sa poate tine pasul cu el si schimbarile din viata lui. Asa ca prefera sa schimbe partenera atunci cвnd apar noutati оn viata lui.

Rac

Racul este adeptul relatiilor de lunga durata. Este genul care se casatoreste cu iubita din adolescenta si ramвne lвnga ea pвna la adвnci batrвneti. Оi place confortul unei relatii de durata, chiar daca pasiunea se stinge si locul ei e luat de prietenie.

Leu

Desi n-ai zice, Leul prefera relatiile de durata. Este foarte sociabil si mereu оnconjurat de multi oameni, dar nu prea e discpus sa primeasca pe oricine оn intimitatea lui. I se pare mai simplu sa aleaga o singura persoana pe care sa se poata baza si care sa fie sigur ca nu оl poate eclipsa.

Fecioara

Desi nu ar vrea sa recunoasca оn ruptul capului, оi cam place sa zboare din floare оn floare. Aparent este un barbat foarte serios, asezat, responsabil, dar оn adвncul sufletului sau se ascunde un aventurier. De obicei, prefera sa aiba o relatie oficiala de durata si cel putin una pasager pe care o tine secreta.

Balanta

Nici el nu prea stie ce vrea de la o relatie. I-ar placea si cele scurte, intense, dar si cele de durata оn care partenera оi e cea mai buna prietena. De obicei, Balanta оsi face de cap оn tinerete, apoi se asaza la casa lui, pвna pe la 45-50 de ani cвnd are asa criza a vвrstei mijlocii si simte nevoia unei noi aventuri.

Scorpion

Ii plac relatiile lungi, dar pline de pasiune si bogate din punct de vedere sexual. Desi nu pare, este un barbat fidel, mai ales daca partenera are o personalitate asemanatoare cu a lui. Nu оi plac aventurile pentru ca se apropie mai greu de persoane pe care nu le cunoaste bine.

Sagetator

Libertatea e foarte importanta pentru el si nu ar renunta la ea de dragul unei femei. Vrea relatii scurte оn care nu se ajunge la ceva serios si totul se rezuma la distractie. Foarte greu gasesti un Sagetator casatorit si fidel. Daca recurge la un „gest extrem” cum este casatoria, va calca adesea strвmb.

Capricorn

Nu suporta relatiile scurte si nici oamenii care zboara din floare оn floare. Serios si responsabil, vrea sa-si gaseasca jumatate si sa i se dedice оn totalitate. Daca sunt probleme оn relatie va renunta la ea si va cauta alta care sa mearga mai bine.

Varsator

Ii place sa descopere lucruri noi, inclusiv oameni si caractere. Оl atrage relatiile cu femei din alte tari si alte culturi. De cвte ori gaseste pe cineva interesant e gata sa renunte la relatia actuala. El si-ar dori o relatie lunga, dar nu gaseste pe nimeni suficient de interesant.

Pesti

Un asa romantic prefera clar relatiile de durata. Problema e ca uneori devin cam dificil si nu prea reuseste sa gaseasca persoana care sa оl suporte. Cei mai multi Pesti au relatii de scurta durata, dar nu pentru ca si-ar dori ei asta.