Ce I Se Pare Urat La O Femeie In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Barbatul din berbec este foarte activ, iar o femeie supraponderala, care abia se misca si nu se sinchiseste sa faca ceva pentru a scapa de kilogramele оn plus оi produce o stare de nervozitate si repulsie. Nu are ceva оmpotriva formelor apetisante, dar detesta lenea si obezitatea!

Taur

Barbatul din zodia taurului este foarte sensibil оn ceea ce priveste igiena corporala. Iar o femeie care оsi neglijeaza unghiile sau care pare sa aiba parul gras si cam nesplalat оi provoaca repulsie.

Gemeni

Barbatului din zodia gemeni i se pare foarte urвta pielea lasata si lipsa de fermitate. Iar o femeie care оsi etaleaza fara reticenta zonele mai putin estetice prin tinute vulgare оl oripileaza de-a dreptul!

Rac

Nativul din rac este un “fan” оnrait al sвnilor apetisanti si voluminosi. Iar o femeie care sta foarte prost la acest capitol intra, pentru el, оn categoria femeilor urвte.

Leu

Pentru ca el оnsusi este adesea o victima a modei, barbatului din leu i se pare oribil ca o femeie sa se оmbrace haotic, fara gust sau chiar vulgar.

Fecioara

Nativul din fecioara este cel mai pretentios dintre toti, fiind foarte atent la detalii. Are o problema cu kilogramele оn plus ale unei femei. Uraste sunculitele, colaceii si observa instant celulita…

Balanta

Nativul din balanta detesta femeile neоngrijite. Este oripilat de mustata, par оn exces pe mini sau alte astfel de detalii care conteaza extrem de mult.

Scorpion

Barbatul din zodia scorpionului considera vulgaritatea drept cel mai urвt lucru posibil. Iar pe linga asta, detesta tunsorile foarte scurte la o femeie.

Sagetator

Pe nativul din sagetator оl оngrozesc pur si simplu colaceii de pe abdomenul unei femei. Iar daca mai poarta si o bluza prea scurta, din care ies “sunculite” valuri, valuri, este oripilat de-a dreptul!

Capricorn

Capricornul detesta machiajul vulgar, rujul оntr-o culoare tipatoare si farduri оn nuante extrem de aprinse. El este un adept al rafinamentului, iar un astfel de machiaj оl respinge total!

Varsator

Barbatul din varsator are o problema оn ceea ce priveste dintii inestetici. Pentru ca оi place atвt de mult sa socializeze, sa vorbeasca mult si sa rвda, o femeie care nu poate face toate astea din cauza unei danturi urвte оl deprima pur si simplu!

Pesti

Pentru nativul din pesti, femeile care au statura masiva si trasaturi masculine sunt excluse total de pe lista lui de preferinte! Prefera formele delicate, feminine.