Ce Secrete Ascund Barbatii Fiecarei Zodii?

Berbec

Are o atractie secreta fata de tot ce este oculat, paranormal. Sa nu te mire daca gasesti оn dulapul lui gloante de argint sau apa sfintita. Din fericire pentru el оsi pastreaza secretele foarte bine si poti trai o viata lвnga el fara sa-i aflii pasiunile ascunse.

Taur

Pare prietenos si loial, dar оn secret este foarte egoist si prefacut. Este genul de om caruia toti prietenii оi оmpartasesc secrete si chiar e capabil sa le tina, dar nu ezita sa le foloseasca оn favoarea lui atunci cвnd e nevoie. E suparacios si cauta razbunare pentru cele mai mici conflicte.

Gemeni

Este fascinant, carismatic… ca orice sociopat. E foarte inteligent, determinat si un mincinos fara pereche. Poate sa te minta toata viata fara sa-ti dai seama ca de fapt este cu totul altfel decвt оl crezi tu. Are personalitati multiple si reuseste ca-i cucereasca pe toti cei din jur, care habar nu au cu cine au de a face.

Rac

Banii sunt pasiunea lui secreta si pentru ei e capabil de orice. Aparent un om bun la suflet si un familist convins, e оn stare sa omoare pentru bani. Evident, putini Raci ajung pвna la crima. De obicei se opresc la minciuni si manipulare, uneori ajung la frauda sau alte modalitati ilegale de a face bani.

Leu

Jucaus, vesel, vorbaret… genul de om pe care nu ai cum sa nu-l placi. Putini stiu ca de fapt este un monstru fara scrupule, egoist si razbunator, pe care doar compliementele si cadourile оl mai оmbuneaza. Pare un om bun atвta timp cвt nu оl “calci pe coada”, dar nu uita niciodata o cearta.

Fecioara

Acest barbat serios si corect are niste preferinte sexuale foarte ciudate pe care nimeni nu le cunoaste. Poate sa aiba preferinte sado-maso, sa viziteze periodic o prostituata sau chiar sa aiba o cariera secreta оn pornografie. Oricum, ceva este оn neregula cu viata lui sexuala.

Balanta

Este genul de om care traieste оn trecut si se teme de schimbari. Poti sa-l crezi un om modern si dornic de aventuri, apoi sa descoperi ca se ocupa оn secret cu оmpaierea animalelor sau ca оsi petrecere noptile le mormвntul vreunei rude decedate.

Scorpion

Mai toti Scorpionii au un viciu mai mic sau mai mare, care poate sa fie secret sau nu. Nu stiu sa-i controleze emotiile, asa ca apeleaza la alcool, droguri, medicamente sau sex ca sa poata tine piept vietii. Nu sunt capabili de fidelitate si оi atrag оn vicii lor si pe cei din jur.

Sagetator

Ii place sa fie liber si singur. Nu este capabil sa aiba relatii оndelungate, nici de cuplu, nici de prietenie fiindca ajunge sa nu mai suporte persoanele de lвnga el. Poate sa aiba reactii extreme, sa adreseze cuvinte foarte urвte celor din jur pentur te miri ce vina.

Capricorn

Aparent calm si stapвn pe situatie, poate sa conduca cu mвna de fier echipe foarte mari, dar оn adвncul sufletului este un barbat emotiv si frustrat, nehotarвt si slab de оnger. Pentru ca nu poate face pe durul la nesfвrsit poate sa cada оn vicii extreme, stricndu-si toata viata.

Varsator

Este un barbat puternic si e constient de asta. Problema e ca nu are pic de оntelegere sau compasiune pentru cei mai slabi. E foarte dispretuitor оn gвnduri si atitudine. Poate fi genul de barbat misogin, care оsi loveste sotia si copiii pentru te miri ce vina оnchipuita.

Pesti

Acest barbat cu persoanlitati multiple, aduna toate calitatile si defectele celorlaltor zodii, asa ca habar nu are cine este si ce sa faca cu viata lui. Cei mai multi Pesti ajung niste oameni ratati si singuri pentru ca оncearca sa faca si sa fie pre amulte deodata fara sa le reuseasca nimic.