Cet Tip De Femeie Il Atrage In Functie De Zodie?

Berbec

Ii plac femeile puternice, la fel ca el, dar mai ales cele care se incapataneaza sa para inabordabile. Cu cat este mai greu de cucerit, cu atat femeia va fi mai interesanta pentru barbatul berbec. Daca ii cedezi din prima isi pierde orice urma de interes.

Taur

Vrea langa el o femeie romantica, pasionala, delicata si nu se va opri din cautare pana cand nu va gasi partenera perfecta. Daca esti feminina, daca stii sa dai frumos din gene, iti plac copiii si mai esti si o buna gospodina pe deasupra, il vei cuceri in cel mai scurt timp.

Gemeni

Pentru ca el este un jucator, ii plac femeile care stiu sa se joace la randul lor. Trebuie sa nu-ti fie teama sa flirtezi cu el, indiferent de situatie, si sa fii intotdeauna dispusa sa ii indeplinesti fanteziile. Chiar si pe cele mai ciudate dintre ele. Altfel, nativul geaman va prefera intotdeauna tipele care ies in evidenta prin ceva – fie culoarea parului, fie vestimentatie, fie aptitudini etc.

Rac

Barbatului rac ii plac femeile tandre si bune, care sunt atente la detalii. Il fascineaza femeile cu un instinct matern bine dezvoltat si vrea o partenera delicata, dar puternica in acelasi timp. Fiind foarte protector, racul are nevoie de o iubita care sa ii permita sa fie el cel care are grija de ea.

Leu

Vrea o femeie puternica, care sa ii acorde toata atentia ei. Ii place sa creada ca el este centrul universului, iar partenera perfecta va trebui sa fie de acord cu acest lucru. Ii plac femeile care arata bine, care ies in evidenta prin ceva anume si care sunt foarte pasionale.

Fecioara

Barbatul fecioara este cerebral si prefera femeile care seamana pana la un punct cu el. I se pare fascinanta o femeie inteligenta, puternica, care vrea si poate sa reuseasca prin propriile forte tot ce isi propune. Nativul din fecioara este protector si generos, dar asta numai dupa ce se convinge ca partenera merita atentia lui.

Balanta

Barbatului balanta ii plac, de cele mai multe ori, femeile mai puternice si mai zgomotoase decat el. Majoritatea nativilor sunt usor timizi si foarte romantici, dar apreciaza femeile care stiu sa atraga atentia si care rad sincer si usor zgomotos. Ii plac, la fel de mult, femeile care fac primul pas in relatie si carora nu le este teama de ideile preconcepute.

Scorpion

Pentru ca o femeie sa il atraga pe nativul din scorpion ea trebuie sa fie la fel de pasionala ca si el. Sa traiasca viata cu aceeasi intensitate si sa aiba o personalitate cel putin la fel de puternica ca si a lui. Nu-i plac femeile exagerat de geloase, nu-i plac femeile cicalitoare si mai ales nu-i plac femeile plictisitoare.

Sagetator

Ii plac femeile vesele si optimiste, active si implicate mereu in activitati de tot felul. Apreciaza femeile care lupta pentru diverse cauze – de mediu, sociale, etc – si se indragosteste usor de cele cu un comportament usor copilaros.

Capricorn

Adesea este atras de femei mai in varsta decat el, tocmai pentru ca apreciaza inteligenta si puterea unei femei, poate mai mult ca orice alt nativ din zodiac. Ii plac tipele sigure pe ele, care au raspunsuri potrivite la orice intrebare si, in general, pragmatice.

Varsator

Varsatorul este o fire usor artistica, boema si apreciaza femeile care ii seamana pana la un anumit punct. Ii plac mai ales tipele care nu cred in reguli si au principii proprii bine stabilite. Spune-i ca vrei sa va petreceti vacanta in Republica Moldova, de exemplu, si nu prin Europa de Vest. Vei vedea ca il va surprinde propunerea ta si o va aprecia.

Pesti

Pe barbatul peste il atrag femeile care nu vor sa iasa prea mult in evidenta, poate chiar usor timide. Ii place sa joace el rolul de cuceritor, iar ea sa fie cea care se lasa cucerita. Nu ii plac femeile insistente, cu prea mult tupeu si va aprecia intotdeauna femeile mai putin vorbarete.