Cum Sa-ti Gasesti Sufletul Pereche In Functie De Zodie?

Berbec

Оn cazul tau, rabdarea este secretul. E posibil sa fi оntвlnit deja sufletul pereche, dar pentru ca te retragi rapid din relatii din simpla plictiseala, nu apuci sa-ti dai seama daca acel barbat este sau nu cea mai buna alegere.

Taur

Ai defectul ca te atasezi prea repede de oameni, inclusiv de barbati, chiar daca оti dai seama ca acestia nu merita atentia ta. Te оncapatвnezi sa salvezi relatia, chiar daca e sortita esecului de la оnceput si altfel risti sa stai toata viata cu barbatul nepotrivit, lasвnd sufletul tau pereche sa treaca pe lвnga tine.

Gemeni

Poti sa-ti descoperi sortitul daca оti faci timp sa cunosti mai bine barbatii оntвlniti. Tu esti foarte sociabila si vorbareata, dar un pic superficiala оn relatiile cu cei din jur. Cunosti multi barbati, dar nu оl cunosti cu adevarat pe niciunul.

Rac

Te agati de primele iubiri, din romantism, de frica unei despartiri sau cine stie din ce alte motive. Dar foarte rar se оntвmpla ca prima iubire sa fie si ultima. Trebuie sa fii curajoasa, se renunto la relatiile care nu merg si sa descoperi oameni noi. Poate sufletul tau pereche e mai aproape decвt crezi.

Leu

Ar fi bine sa devii un pic mai modesta daca vrei sa-ti gasesti sufletul pereche. Orgolioasa si exuberanta, esti mereu оn centrul atentiei, iar multi barbati se simt intimidati de tine si ezita sa se apropie. Cine stie, poate ca cel care оti e sortit se afla printre cei usor intimidati de femei ca tine.

Fecioara

E greu sa-ti gasesti perechea cвnd nimic nu оti convine. Barbatul perfect nu exista, asa ca trebuie sa-ti cobori un pic standardele, sa accepti ca toti avem defecte. Da, inclusiv tu. Si daca tu nu esti perfecta, nu-i poti cere acelasi lucru partenerului tau.

Balanta

Ca orice Balanta boema, traiesti оntr-o lume a ta, unde putini barbati reusesc sa patrunda si e greu sa gasesti unul care sa оti semene оntocmai. Trebuie sa accepti faptul ca opusurile se atrag si ca un bprbat te poate cuceri, chiar daca nu stie pe de rost piese de Shakespeare.

Scorpion

Scorpionii оn general stiu ce vor si cum sa obtina ceea ce vor, asa ca nu ar trebui sa fie o problema pentru tine gasirea perechii potrivite. Daca totusi nu a a aparut оnca, atunci poate ca ar trebui sa nu te mai gвndesti atвt la barbatul perfect si sa le dai o sansa celor “normali”.

Sagetator

Esti prea ocupata sa-ti “traiesti viata”, sa descoperi lumea, sa afli totul si uiti de iubire. Poate ca nu ar strica sa le acorzi mai multa atentie celor din jur si e posibil sa descoperi ca sufletul tau pereche e mai aproape decвt crezi.

Capricorn

Esti una din femeile cu standarde оnalte, care uita ca toti avem defecte. Nu uita ca nu exista barbatul perfect, iar cei care par perfecti au de obicei defecte mult mai grave decвt restul. La fel de important este sa petreci timp mai putin la munca si mai mult оn societate.

Varsator

O relatie de lunga durata solicita multa implicare din partea ta. E bine ca оti place libertatea, dar teama de responsabilitati te poate tine departe de barbatul pe care оl cauti. Nu trebuie sa te temi nici de cuvinte mari, nici de o viata оmpreuna.

Pesti

Ai tendinta sa te agati de barbatul iubit si sa devii dependenta de el. Оn primul rвnd, asta оi sperie pe multi, iar оn al doilea rвnd, nu te lasa sa-i vezi pe ceilalti barbati din jur, care pot fi la fel de potriviti pentru tine.