Defectele Zodiilor Intr-o Relatie

Berbec

Intr-o relatie ii este greu sa gaseasca echilibrul intre a da si a primi. Berbecul nu ii arata partenerului ca are nevoie de el pentru ca este independent si orgolios. Totodata, vrea sa se impuna in cuplu si actioneaza impulsiv, lucru care poate rani sentimentele celui de langa el.

Taur

Cu greu intra intr-o relatie, pentru ca este din fire neincrezator. Atunci cand se decide sa isi ia un angajament fata de cineva isi doreste ca relatia sa ii ofere confortul emotional de care are nevoie, de aceea este foarte reticent schimbarii de orice fel. Rutina se poate instala foarte usor.

Gemeni

Nu paseste decat cu un picior pragul unei relatii. Ii este frica de angajamentele serioase pe care le asociaza cu complicatii emotionale sau cu o plictiseala teribila. De aceea, nu se implica intr-o relatie cu totul. Prefera sa pastreze legatura superficiala, decat sa investeasca pentru a o inchega.

Rac

Expune prea mult, prea repede celui cu care incepe o relatie. Emotii, sentimente, pe toate le revarsa, traind prea intens o poveste care poate nu este de viitor. Din aceasta cauza, devine vulnerabil in fata partenerului, pentru ca nu ia in calcul intentiile celui de langa el.

Leu

Intr-o relatie Leul vrea sa conduca. Nu il deranjeaza sa ia doar el initiativa si sa controleze orice situatie. In incercarea de a coordona tot ce misca in cuplu uita sa il lase pe cel de langa el sa il cunoasca cu adevarat, asa ca apar probleme de intimitate. Totodata, acestui nativ ii sunt caracteristice iesirile necontrolate.

Fecioara

Nu lasa ratiunea sa ia o pauza nici in relatia de cuplu. Acest nativ prefera sa ramana precaut si sa poarte o masca a perfectiunii. Ii este teama sa se expuna cu bune si rele, pentru ca singur isi impune standarde inalte intr-o relatie, chiar daca partenerul de cuplu ar prefera sa il vada imperfect, dar relaxat.

Balanta

Ignora orice problema apare in cuplu, pentru ca tanjeste dupa armonie, preferand sa obtina macar iluzia ei. Drept urmare, Balanta lasa frustrarile sa se adune, pana ajunge sa se distanteze de celalalt sau sa rabufneasca in cel mai nepotrivit context. Pune prea mult pret pe aparente si nu comunica eficient cu partenerul de cuplu.

Scorpion

Traieste relatia cu o intensitate coplesitoare. Este deosebit de sincer si impulsiv, iar cel de langa se poate simti luat prin surprindere. Mai mult, acest nativ ii poate da impresia partenerului ca se asteapta la multe lucruri de la el. Scorpionul cere mult, repede pentru ca nu ii place sa mearga la risc.

Sagetator

Vrea sa fie intr-o relatie doar la bine, nu si la rau. Tine la libertatea sa, asa ca nu isi va lua un angajament serios, chiar daca este indragostit, iar partenerul i-a castigat increderea. Tinde sa se plictiseasca repede, asa ca asociaza relatia cu o capcana din care trebuie sa iasa. Cu greu il domensticesti.

Capricorn

Intr-o relatie vrea sa para in orice situatie puternic si capabil. Partenerul ii da impresia ca nu se implica in relatie pentru ca nu obisnuieste sa isi dezvaluie sentimentele, nici macar cu gesture subtile. Nu vrea sa para vulnerabil, asa ca nu ii cere ajutorul partenerului. Capricornul poate ajunge sa se simta singur intr-o relatie si asta pentru ca el pastreaza distanta.

Varsator

Pare indiferent intr-o relatie, pentru ca are o atitudine degajata, chiar rece fata de partener. Vrea ca relatia sa se desfasoare in parametrii stabiliti de el, asa ca va merge pana in panzele albe pentru a-i demonstra partenerului ca greseste. Ii este teama sa renunte la libertate, dar si de singuratate, indecizie care nu il lasa se se apropie cu adevarat de cineva.

Pesti

Intr-o relatie tinde sa joace dupa cum i se canta. Are o mare putere de a empatiza, dar cauta prea mult sa se puna in locul celuilalt, asa ca ajunge sa uite cine este si ce isi doreste el dintr-o relatie. Acest lucru lasa loc multor frustrari, daca acest native nu invata sa puna din cand in cand piciorul in prag. Totodata, are o viziunea idealista asupra relatiilor de cuplu, asa ca este usor de dezamagit.