Florile De Nunta Pentru Zodii

Berbec

Femeile Berbec vor alege pentru cel mai important eveniment din viata lor narcisele narcisele.

Taur

Femeia Taur va prefera clasicii trandafiri de toate felurile si in cat mai multe culori.

Gemeni

Latura nehotarata a Gemenilor va iesi la iveala si cand e vorba sa aleaga si florile pentru nunta. Alegerea nu va fi una usoara si vor avea cel putin doua variante intre care sa aleaga, dar Gemenii pot alege bujorii pentru aceasta zi din viata lor.

Rac

Racul va dori sa tina minte acest eveniment toata viata, de aceea cel mai important ar fi sa aleaga niste flori delicate cu un miros puternic.

Leu

Leul se va decide de asemenea greu pana va alege aranjamentele florale, pentru ca nimic nu il va multumi pe deplin. Totusi crizantemele galbene ar fi alegerea ideala pentru acesta zi in cazul nativelor Leu.

Fecioara

Nativele din Fecioara sunt mereu atente la detalii, acesta este un lucru bine stiut. Hortensiile de culoare roz vor fi alegerea potrivita pentru a exprima in ziua nuntii personalitatea complexa a acestor native.

Balanta

Balantele vor fi in cautarea frumusetii absolute, chiar si atunci cand vor alege florile pentru nunta. Pentru ca nimeni sa nu ii poata contesta eleganta, Balanta poate alege pentru ziua nuntii o specie deosebita de cale.

Scorpion

Scorpionul ar putea alege pentru marele eveniment o specie rara de crini. Exotici si sexy in acelasi timp, aceste flori au foarte multe in comun cu personalitatea sofisticata a nativei din acesta zodie.

Sagetator

Sagetatorul va cauta sa isi evidentieze gustul pentru aventura chiar si in ziua nuntii si pentru aceasta ar putea alege o specie deosebita de lalele, cunoscute ca “Parrot Tulip”.

Capricorn

Femeia Capricorn isi va dori cu siguranta la nunta o atmosfera eleganta si de aceea nu ar trebui sa ezite sa aleaga aranjamente florale din frezii albe.

Varsator

Varsatorii indraznesc in permanenta sa fie diferiti, usor excetrici. Acest lucru se poate intampla si cand vorbim de florile de nunta. Aranjamente florale din cele mai inedite, un mix intre flori de camp si specii exotice rare ii vor scoate si mai tare in evidenta latura creativa si indrazneata a femeii Varsator.

Pesti

Nativele Pesti, delicate si sensibile au nevoie sa fie inconjurate de flori care prezinta aceleasi caracteristici. De aceea orhideele sunt alegerea perfecta, atunci cand nativa acestei zodii va cauta florile potrivite pentru o nunta de vis.