Jobul Perfect Pentru Zodii

Berbec

Razbeste oriunde, bun agent de vanzari, e genul care daca il dai afara pe usa, intra pe fereastra. Poti sa-l pastrezi si ca bodyguard personal sau recuperator, in caz ca ai clienti datronici.

Taur

Taurul e echivalentul prosperitatii pe plan material. Ia-ti un Taur sa se ocupe de finantele firmei, contabilitate, buget. Manuieste banii cu indemanare si poate sa-i inmulteasca din piatra seaca.

Gemeni

Orice tine de comunicare, PR, marketing. Se spune ca Gemenii ar fi in stare sa vanda si gheata eschimosilor. Da-i orice post pentru care ai nevoie de cineva bun de gura.

Rac

Pune-l responsabil cu arhiva documentelor, istoricul firmei, evidenta clientilor… n-o sa uite pe niciunul. Se descurca si la finante, alaturi de Taur. Tine-l mai degraba in linia a doua, confuntat direct cu exteriorul tinde sa se inhibe.

Leu

Fara discutie, Leul e Director General. Reuseste fara nici un efort sa-i mobilizeze si sa-i motiveze pe ceilalti, chiar daca el personal nu se omoara cu treaba. Trebuie sa-l pui neaparat sef peste ceva sau cineva. Altfel se face lider de sindicat si-o sa ai de furca.

Fecioara

Este angajatul ideal: harnic, fidel, nu stramba din nas la munca de rutina, e calculat si nu greseste niciodata. Trebuie sa rezisti totusi tentatiei de a-l pune sef. O sa-i inebuneasca pe ceilalti cu criticile!

Balanta

Este secretara perfecta. Organizeaza evenimente, decoreaza cu talent si e o prezenta agreabila. Potrivita pentru orice presupune simt artistic sau relatii bune interumane. Ideala la resurse umane sau pentru negocieri dificile.

Scorpion

Daca Leul e seful de la lumina zilei, Scorpionul este eminenta cenusie care trage sforile din umbra. Ideal pentru mistery shopping, daca vrei sa spionezi concurenta sau chiar proprii angajati.

Sagetator

Daca vrei sa te extinzi in afara, n-o poti face fara un Sagetator. E singurlul pe care nu-l deranjeaza calatoriile lungi in strainatate si mai are si mana norocoasa.

Capricorn

Angajeaza-l cu incredere pe orice pozitie. El va ajunge in top management oricum. Pare taciturn, dar isi face treaba mai bine ca restul zodiilor la un loc.

Varsator

Poate face orice, dar cel mai bun e la Departamentul de Dezvoltare. Daca ai nevoie de cineva care sa-ti aduca idei pentru dezvoltarea pe termen lung, el e persoana potrivita. Sau da-i pe mana departamentul de IT.

Pesti

Din zodia asta mai bine iti iei un amant in compania caruia sa te relaxezi DUPA orele de munca. Daca tii totusi sa-l angajezi, nu-i da task-uri care presupun prezenta lui la ora fixa.