Secrete Erotice Care Il Transforma In Amantul Perfect

Berbec

Berbecului ii place sa fie un trofeu la bratul tau: scoate-l оn oras, lauda-te cu el, apoi du-l acasa si fa dragoste cu el. Dar tine cont ca asteapta sa primeasca toata atentia ta,c hiar daca sunteti оntr-o situatie sociala. Uraste sa te vada sporovaind sau flirtвnd cu altii si s-ar putea sa se razbune alegвnd si el o alta femeie din multime.

Taur

Taurul iubeste mвncarea. Prepara-i o masa delicioasa, rasfata-l cu desertul lui preferat, apoi arata-i ca оl iubesti din cap pвna оn picioare. Ai grija sa pregatesti un decor luxos, dar linistit, iar el va sti cum sa te rasplateasca. Tine cont ca este sensibil si comod, iar locul lui preferat din toata lumea este propria casa. Deci ai mai multe sanse de succes daca оl seduci chiar pe teritoriul lui.

Gemeni

Chiar daca pare permanent excitat, nativul din Gemeni nu pune asa mare pret pe sex. Flirtul si conversatia care preced actul sexual sunt mult mai placute pentru el decвt sexul оn sine. Asa ca va trebui sa faci pe inabordabila, sa cedezi greu si sa-i oferi ocazia de a te seduce. Asta оl excita cel mai tare. Partea grea vine оnsa de abia acum pentru ca odata ce l-ai adus оn patul tau e greu sa-i pastrezi interesul viu.

Rac

Ca sa-l transformi оn amantul ideal, trebuie sa-i oferi multa afectiune, dragoste, mвngвieri, cuvinte frumoase. Altfel spus, trebuie sa-i dovedesti cвt de important este el pentru tine. Nu оti оncalca promisiunile si nu оl minti. Numai atunci cвnd are оncredere totala se va deschide cu totul catre tine si va deveni un iubit perfect.

Leu

Leul are un orgoliu urias, asa ca cea mai simpla cale de a-l cuceri este sa-i faci complimente cвt mai multe si cвt mai des. Arata-i ca оl consideri barbatul perfect, ca nu poti trai fara el si va capata оncredere оn el оnsusi, astfel оncвt sa se poata „desfasura” la adevarata lui valoare. Cauta sa nu оl critici pentru ca asemenea vorbe оn ranesc foarte tare.

Fecioara

Оn mod ciudat, pe barbatul Fecioara оl excita decenta, inteligenta, seriozitatea. Ca sa fie un amant perfect trebuie sa aiba lвnga el o femeie care poseda aceste calitati si care e gata sa-si ia un angajament concret fata de el. Trebuie sa se simta оn siguranta si sa aiba оncredere ca sa devina un amant perfect.

Balanta

Nativul din Balanta adora sa faca primul pas, sa fie el cel care cucereste. Daca nu este el cel care controleaza relatia sau daca nu mai trebuie sa cucereasca, atunci оsi pierde foarte repede interesul si nu-si mai da silinta sa te satisfaca оn pat. Chiar daca aveti o relatie de durata, lasa-l din cвnd оn sp te cucereasca si prefa-te insensibila la farmecele lui.

Scorpion

Este foarte gelos si e atras de femeia pe care o plac alti barbati, indiferent cine e ea si cum arata. Cвnd crede ca are „concurenta” va da tot ce are mai bun ca sa-ti demonstreze ca el este amantul perfect si ca pe el ar trebui sa-l alegi. Da-i mici motive de gelozie din cind оn cвnd si vei vedea ce poate Scorpionul tau.

Sagetator

Ii plac aventurile si calatoriile, asa ca, e de la sine оnteles, excursiile, hotelurile, trenurile il incita. Surpinde-l cu o mica excursie sau macar rezerva o camera de hotel pentru o sngura noapte si vei vedea ca stie cum sa-ti multumeasca. Tine cont ca gelozia si restrictiile din partea ta оi taie orice chef de sex.

Capricorn

Dragoste neconditionata, sprijin, prietenie – acestea sunt lucrurile care оl fac sa capete оncredere si sa devina amantul ideal. Arata-i esti lвnga el orice ar fi, ca poate sa se bazeze pe tine pentru tot felul de lucruri si astfel оsi va da seama ca linga tine poate sa dea friu liber pasiunii si sa devina iubitul la care viseaza orice femeie.

Varsator

Ocupatia lui preferata este sa stea la masa cu o bautura оn fata si sa aiba o discutie lunga si placuta despre ceva ce оl pasioneaza. De asemenea оi place sa vorbeasca despre el оnsusi, sa depene amintiri si sa faca planuri. Asadar o discutie placuta оn care sa-i arati ca ai si tu ceva de spus, este drumul cel mais curt catre amantul perfect.

Pesti

Chiar daca nu pare, Pestele se оndoieste foarte mult de el, de relatiile lui, de calitatile lui, iar aceste gвnduri оi afecteaza viata sexuala. Cauta sa-i dai оncredere оn el оnsusi prin complimente si оn relatia voastra prin dovezi de iubire. Оncrederea astfel capatata va scoate la iveala pasiunea din el si оl va transforma оntr-un amant aproape perfect.