Zodiile Si Increderea In Oameni

Berbec

Acorzi increderea ta cu destula usurinta, fiindca ai un criteriu simplu de testare: sa fie destul de curajos ca sa te priveasca in ochi si sa reziste daca il repezi de 2-3 ori. Esti optimista si nu e in firea ta sa fii banuitoare.

Taur

Nu acorzi incredera ta cu usurinta. Trebuie intai sa te convingi, prin teste repetate, ca persoana respectiva o merita. De aceea nu iti faci prieteni peste noapte, nici nu sari in bratele primului venit.

Gemeni

Ai atat de multe cunostinte si iti faci prieteni atat de usor incat oricine se poate minuna cat esti de increzatoare. In realitate, stii foarte bine ca nu poti acorda tuturor o incredere totala si doar cativa o detin cu adevarat.

Rac

Ca sa intre cineva pe sub carapacea ta de Rac, trebuie sa fie perseverent si cu adevarat demn de incredere. Altfel, tu preferi sa te increzi in cei din familie sau cei pe care ii cunosti de cand mergeati impreuna la gradinita.

Leu

Generozitatea ta se manifesta de multe ori si in increderea pe care o oferi. Esti prea solara ca sa pleci din start cu suspiciuni. Ai insa criterii subiective: in unii ai incredere desi n-ar merita, iar pe altii, care nu-ti sunt la inima, ii privesti cu neincredere.

Fecioara

Tu esti genul care masoara de 3 ori inainte de a taia o data. Asa ca preferi sa pui raul inainte pana cand ratiunea, mai degraba decat sentimentele, iti confirma ca ai gasit o persoana de incredere.

Balanta

Unii te considera naiva zodiacului… pentru ca prea vezi viata in roz si acorzi increderea ta aproape oricui. Tu te uiti mai degraba la chipul sau aspectul cuiva, insa viata iti dovedeste ca si persoanele dragute te pot dezamagi.

Scorpion

O intuitie foarte dezvoltata iti spune imediat in cine poti avea incredere si in cine nu. Chiar si cand cineva ti-a dovedit de n ori ca e de incredere, tot vei pastra o oarecare rezerva sau secrete fata de ea. Just in case…

Sagetator

Iti pui cu usurinta viata in vitrina si inima pe tava, pentru ca stilul tau este “ce-i in gusa si-n capusa”. Esti increzatoare tocmai pentru ca ai forta si curajul de a trece peste dezamagiri.

Capricorn

Nu-ti lipseste curajul, dar de ce sa pierzi vremea cu cineva care nu-i de incredere? Mai bine mai putini, dar buni, este principiul tau. Esti inclinata sa acorzi increderea ta doar celor care au trecut proba timpului, si nu noilor veniti.

Varsator

In dorinta ta de a contribui la o lume mai buna, esti gata sa acorzi oricui un capital de incredere initial. Egal pentru toata lumea. Insa apoi ajustezi la fiecare cu plusuri si minusuri, in functie de imprejurari.

Pesti

Esti in stare sa ierti si de 10 ori pe cineva care a dovedit ca nu merita increderea ta. Pentru ca te doare inima sa il arunci ca pe o masea stricata. Dar dincolo de un punct, nu mai indrazneste respectivul sa apara in fata ta…