Cand Se Maturizeaza Zodiile?

Berbec

Te maturizezi in momentul in care ai un copil. Pana atunci, te comporti de parca tu ai fi copilul, te rasfeti si te alinti. Dar cand exista cineva care depinde total de tine, asa cum este un copil, te maturizezi imediat.

Taur

Tu esti una dintre cele mai responsabile native ale zodiacului. Te maturizezi mult mai devreme decat persoanele de aceeasi varsta si te comporti ca atare. Nu iti place comportamentul haotic, de copil rasfatat, si devii chiar dupa adolescenta o persoana seriosa, pe care toata lumea se poate baza.

Gemeni

Semnul tau reprezinta copilaria si adesea zodia ta este simbolizata prin doi copii gemeni. Se poate spune ca nu te maturizezi niciodata cu adevarat. Iti place sa te comporti ca un copil si adori sa fii rasfatata, de aceea cu greu adopti un comportament marcat de seriozitate.

Rac

Pentru tine, momentul intemeierii unei familii reprezinta si momentul maturizarii totale. Simti ca ai depsit pragul copilariei si al adolescentei abia cand esti asezata la casa ta si esti un sprijin pentru cei dragi.

Leu

Te maturizezi cam greu si asta pentru ca iti place la nebunie sa fii rasfatata si alintata. Dar partea interesanta este ca adopti o atitudine foarte responsabila si matura daca este necesar si daca persoanele dragi de langa tine o cer.

Fecioara

Esti o persoana responsabila si matura inca din primii ani ai adolescentei. De fapt, in copilarie cu siguranta ai fost acel gen de fetita responsabila, care ii tinea sub control pe toti prietenii de joaca si ii ameninta cu pedepse daca faceau ceva gresit. Si la varsta adulta esti un sprijin important pentru toate rudele sau prietenii.

Balanta

Nu prea iti plac schimbarile majore si te sperie ideea ca nu mai esti libera ca pasarea cerului. Abia cand vezi ca toti ceilalti din jurul tau s-au maturizat si au inceput sa ia viata in serios iti dai seama ca este momentul ca si tu sa faci acelasi lucru.

Scorpion

Esti o persoana care stie clar ce vrea si stie cu exactitate ce trebuie sa faca pentru a obtine. Iar pentru toate acestea este nevoie de un grad ridicate de maturitate si hotarare. Tu te maturizezi foarte repede si te comporti ca atare cu mult inaintea celor de varsta ta.

Sagetator

Esti vesnic un copil! Chiar si la varste mai inaintate te comporti ca un copil fara griji si refuzi cu incapatanare sa te maturizezi. Ai chef de distractie la orice varsta, esti vesela si plina de viata, iar asta te ajuta sa-ti faci multi prieteni.

Capricorn

Capricornii se numara printre cele mai seriosi si responsabili nativi ai zodiacului. Sunt foarte organizati, punctuali si muncitori, iar aceste caracteristici le aduce eticheta de persoane mature si de incredere. Chiar din primii ani ai adolescentei esti un sprijin pentru cei dragi.

Varsator

Abia in momentul in care ai o relatie foarte stabila si se anunta o nunta in viitor te maturizezi cu adevarat. Ideea ca vei avea propria ta familie te determina sa te gandesti cu mai multa responsabilitate la viitor si sa te comporti adecvat.

Pesti

Te maturizezi devreme, iar un rol important in asta il au dificultatile pe care le intampini. Tu inveti din fiecare incercare a vietii si te maturizezi treptat, ajungand foarte devreme sa capeti o intelepciune necunoscuta celor de varsta ta.