Care E Singurul Lucru Pe Care Il Doreste In Pat In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Isi doreste un lucru foarte simplu: ca tu sa iei initiativa si sa-l surprinzi. Ii plac femeile hotarвte si puternice si оl excita gвndul ca este dorit. Cum sa-i faci pe plac? Propune-i o partida de sex neasteptata, fa-i avansuri оntr-un loc public sau propune-i sa оncercati o pozitie noua.

Taur

Taurul este un amant darnica si оi place ca partenera lui sa fie totals atisfacuta. Dar dorinta lui secreta e ca macar din cвnd оn cвnd sa se bucure de sex fara a se simti obligat sa оntoarca favoarea. Deci ofera-i macar la ocazii speciale o partida de sex oral.

Gemeni

Cea mai erogena zona a lui este… creierul. Оl excita sa se gвndeasca la fanteziile lui sau sa auda cuvinte оndraznete soptite tandru la ureche. Daca nu e genul tau, atunci оl poti atita de-a lungul zilei cu mesaje si mailuri оn care sa-i spui ce оl asteapta acasa.

Rac

Racul nu prea vorbeste despre fanteziile lui, dar astrele оti pot spune ce si-ar dori de la tine. Provoaca-l la o bataie cu perne sau o mica lupta оn joaca si vei vedea ca оi place sa fie puternic si sa te domine.

Leu

Leului оi place sa fie o vedeta, iar cвnd vine vorba de sex, si-ar dori sa fie starul unui film porno. Propune-i sa va filmati atunci cвnd faceti sex pentru ca o sa-i placa si procesul оn sine, si produsul final. Daca nu esti de acord cu asemenea clipuri, macar invita-l la o partida de sex оn fata oglinzii.

Fecioara

Barbatul Fecioara pare serios si rece, dar e foarte pasional оn pat. Dar e destul de schimbator si dorintele lui se adapteaza оn functiile de perioadele prin care trece. Оnsa mereu оl va atrage sexul оn trei, cel putin ca fantezie, daca nu ca realitate.

Balanta

Este foarte darnic оn pat si dorinta lui cea mai mare este sa te vada pe tine satisfacuta. Da-i ocazia sa-ti оmplineasca o fantezie si vei vedea cum relatia voastra se va schimba оn bine. Va fi mai оncrezator оn calitatile lui de amant.

Scorpion

Pasional si coleric, barbatul Scorpion adora sexul de оmpacare. Dupa o cearta sau dupa o zi stresanta poate parea suparat si dornic de singuratate, dar sexul este pentru el cea mai buna modalitate de refulare.

Sagetator

Ii place sa faca sex оn locuri noi, cu cвt mai exotice, cu atвt mai bine. Nici sexul оn locuri publice nu l-ar deranja, daca si tu esti dispusa sa оncerci. Daca nu, ajunge sa-l surprinzi cu un weekend departe de casa dedica оn exclusivitate sexului.

Capricorn

Chiar daca nu pare, Capricornul adora sexul si e foarte pasional. Оnsa uraste graba. Si-ar dori ca оntr-o zi sa-ti iei liber de la serviciu si sa stai cu el оn pat pвna seara, facвnd dragoste ae оndelete, оn pozitia misionarului, cu multe saruturi lungi.

Varsator

Libertinul Varsator are o singura fantezie importanta pe care trebuie sa si-o satisfaca cel putin o data оn viata: sexul оn trei. Nici orgiile sau swingul nu l-ar deranja. Оl atrage orice practica sexuala оn care are ocazia sa priveasca daca nu si sa atinga o alta femeie.

Pesti

Atunci cind vede o scena sexy оntr-un film, nu o va uita prea curвnd. Viseaza sa puna оn practica toate scenele de sex faimoase din filmele lui preferate. Ce-ai zice sa te оmbraci ca o vedeta sexy sau sa-i spui o replica faimoasa dintr-un film?