Planete Zodii

Berbec – Marte

Planeta ta, Marte, оti da putere, energie si te tine оn miscare. Este o planetafirbinte, uscata si masculina (activa). Numita dupa zeul razboilui, Marte оti aduce ambitie, dorinte animalice, instincte puternice. Energia ei poate fi atвt constructiva, cвt si distructiva. Din punct de vedere anatomic, planeta este asociata cu capul si trasaturile pe care ti le ofera pot duce la accidente care se lasa cu taieturi, arsuri, vвnatai, fracturi. Ziua ta norocoasa este martea.

Taur Si Balanta – Venus

Cea mai luminoasa planeta din sistemul solar, Venus este feminina (pasiva) si productiva. Numita dupa zeita iubirii si a frumusetii, Venus este asociata cu simtul gustului si al mirosului, dar si cu starea de spirit, si cu relatiile de suflet, care sunt foarte importante pentru Taur si Balanta. Din punct de vedere anatomic, Venus este legata de gвt si aici pot aparea problemele tale de sanatate. Ziua ta norocoasa este Vineri.

Gemeni Si Fecioara – Mercur

Mercur este o planeta versatila, neutra, duala. Din puncte de vedere anatomic, Mercur este asociat cu sistemul digestiv, оn special colonul si intestinul subtire, care оti pot face probleme. Planeta оti da energie, putere de munca, dorinta de a оnvata, de a comunica. Din pacate, energia este de obicei irosita de nativii din Gemeni si Fecioara, care оncearca sa faca prea multe deodata. Ziua ta norocoasa este Miercuri.

Rac – Luna

Luna este rece, feminina, pasiva. Influenta ei poate fi atвt pozitiva, cвt si negativa, depinde cum stii sa profiti de trasaturile pe care ti le ofera. Relatiile intime sunt foarte importante pentru Rac, care este totusi posesiv si gelos, dar bun la suflet si emotiv. Luna este asociata cu ocupatiile legate de apa si de cele feminine. Anatomic, luna guverneaza stomacul, sвnii si sвngele. Lunea este ziua ta norocoasa.

Leu – Soarele

Soarele este fierbinte, uscat, masculin, activ si datator de viata. Reprezinta energia, vigoarea si te poate duce оn pozitii de autoritate si conducere, lucruri care ti se potrivesc foarte bine. Dar Soarele aduce si trasaturi negative, precum aroganta, egoismul, orgoliul exagerat. Leul adora sa fie centrul universului, la fel ca soarele, iar uneori are prea multa оncredere оn el оnsusi. Ziua norocoasa este Duminica.

Scorpion – Pluto

Pluto, planeta cea mai recent descoperita, este asociata cu оnceputurile si sfвrsiturile, cu moartea si renasterea, regenerarea si revelatiile. Nu se stiu prea multe lucruri despre influenta lui Pluto asupra oamenilor. Dar se stie ca aceasta planeta оti da energie, si pasiune, trasaturi care sunt vizibile pe toate planurile vietii tale. Ambitia si devotamentul te ajuta sa obtii mereu ceea ce vrei. Nu ai o zi anume care sa оti poarte noroc.

Sagetator – Jupiter

Jupiter este planeta cea mai norocoasa. Este fierbinte, masculina, activa, expansiva. Guverneaza coapsele si ficatul. Cei influentati de Jupiter sunt оn general judecatori, avocati, bancheri, oameni de stiinta, brokeri, dar le place sa-si asume riscuri si sa se implice оn jocuri de noroc. Jupiter guverneaza tot ce tine de bani si speculatii financiare, dar te face si generoasa. Ziua ta norocoasa este joia.

Capricorn – Saturn

Saturn reprezinta raul, secretele, ghinionul. Este o planeta rece, uscata, melancolica, masculina si activa. Anatomic, este legata de genunchi si oase, dinti, piele, par. Saturn te face organizata, prudenta, serioasa si profunda, dar оti aduce si trasaturi negative. Te face depresiva, geloasa, timida, mereu nemultumita, anxioasa. Ziua ta norocoasa este sвmbata.

Varsator – Uranus

Uranus este rece, uscat, pozitiv, ocult, misterios. Guverneaza gleznele si gambele, care оti pot face probleme de-a lungul vietii. Planeta ta te predispune la schimbari bruste si neasteptate de dispozitie, astfel ca poti trece rapid de la agonie la extaz. Uranus te face sincera, poate prea sincera uneori, cinstita, sociabila si intuitiva. Uneori ciudata оn pchii celor din jur. Nu exista o zi a saptamвnii care sa corespunda acestei planete, deci nu ai o zi anume norocoasa.

Pesti – Neptun

Planeta a fost denumita dupa zeul apelor. Este rece, neutra, umeda. Anatomic, Neptun guverneaza picioarele, iar la nivel simbolic asta оnseamna ca trebuie sa ai grija оncotro te оndrepti. Influenta lui Neptun te face un pic cam naiva, deci poti cadea usor victima fraudelor, farselor, etc. Оn acelasi timp, esti idealista, pura, rafinata si creativa. Pacat ca uneori esti letargica si prea visatoare. Nu ti-ar strica sa gвndesti un pic mai practic.