Gesturi Enervante In Pat

Berbec

Poti fi foarte grabita оn pat, de parca totul ar fi o competitie, iar tu trebuie sa fii pe primul loc. Оncearca sa te relaxezi si sa savurezi fiecare clipa!

Taur

Vrei mereu aceleasi pozitii, ai aceleasi tabieturi care vrei sa fie respectate. Si nici nu vrei sa auzi de lucruri noi si schimbari. De aceea, monotonia este la un pas distanta оn viata ta sexuala.

Gemeni

Daca ieri iti placea ceva, astazi оl urasti de-a dreptul, iar asta оl poate scoate din minti pe iubitul tau. Esti foarte imprevizibila si are senzatia ca nu stie deloc cum sa-ti faca pe plac in pat.

Rac

Nu prea reusesti sa-ti dai frвu imaginatiei in pat, iar asta aduce rapid monotonia оn viata ta sexuala. Trebuie sa renunti la inhibitii, daca nu vrei ca iubitul tau sa aiba impresia ca se afla alaturi de un manechin din plastic.

Leu

Esti obsedata sa detii controlul si sa faci numai ceea ce оti place tie. Numai placerea ta conteaza, iar asta оi poate provoca ceva frustrari partenerului.

Fecioara

Igiena si tabieturile personale sunt foarte importante pentru tine, dar asta te poate transforma оntr-un robotel care uita complet de pasiune, surprize si gesturi neasteptate. Оncearca sa fii mult mai relaxata!

Balanta

Vrei sa-i faci mereu pe plac iubitului tau, de aceea оti neglijezi propria placere. Nu uita ca trebuie sa fiti amвndoi la fel de satisfacuti pentru o viata sexuala sanatoasa. Оl poate enerva indecizia ta in pat.

Scorpion

Vrei sa fie mereu ca tine, sa detii controlul si sa iei toate deciziile. Iubitul tau s-ar putea sa se sature de “tirania” impusa de tine.

Sagetator

Esti foarte energica, dar uneori poti fi mult prea grabita si agitata, ceea ce оl poate stresa pe partenerul tau. Iar faptul ca te gвndesti numai la propria ta placere poate avea ca efect un dezechilibru оn viata voastra sexuala.

Capricorn

Poti respinge uneori chiar cu brutalitate noile initiative ale iubitului tau. Iar modul оn care оl refuzi cвnd оti propune o pozitie pe care n-ati mai оncercat-o ar putea sa-i lase un gust amar. Оncearca sa scapi de reticenta!

Varsator

Iti cam plac ciudateniile sexuale, iar asta оl poate face pe iubitul tau sa creada ca ai un comportament neobisnuit. Spune-i оnainte ce vrei de la el, ca sa nu-l оngrozesti!

Pesti

Nu ii spui si nici macar nu-i indici nonverbal iubitului tau ce-ti place si ce nu, dar apoi esti nemultumita. Este si normal sa-l enerveze la maximum acest comportament al tau.