Ciudateniile Barbatilor In Functie De Zodie

Berbec

Berbecul este la fel de nerabdator ca un copil. Chiar daca e om оn toata firea, nu suporta sa stea la coada, de exemplu. Acele persoane care se „baga оn fata” la o coada si care sunt apostrofate de toata lumea, de obicei sunt din zodia Berbecului. Cвnd se plictisesc nu mai stiu ce e rusinea. De asemenea, acesti nativi au prostul obicei de a se lauda cu munca altora.

Taur

Taurul poate sa fie uneori foarte prost crescut. Cвnd vrea sa obtina ceva nu se da оn laturi de la lovituri sub ccentura si cвnd simte ca pierde controlul poate sa devina peste masura de rautacios. Mai mult, Taurul iubeste curatenia pвna la obsesie si poate deveni enervant cu observatiile. Poate sa fie si un pic ciudat оn pat. Chiar daca nu pare, are un libido foarte crescut si оi cam plac perversiunile.

Gemeni

Nativul din Gemeni are obiceiul de a inventa lucruri legate de trecutul lui. Nu e vorba ca ar fi un mincinos, dar оi place sa para mai bun, mai plimbat, mai interesant decвt este. Оn plus, Gemenii sunt destul de superficiali si obisnuiti sa judece oamenii dupa aspectul fizic, alegвnd partenerele dupa cum arata si nu dupa cum gвndesc. Оn pat, pot avea preferinte destul de ciudate pe care nu le agreaza toate femeile.

Rac

Desi nu pare si nu ar recunoaste-o niciodata, nativul din Rac este un zgвrcit si jumatate. Оl place sa aiba bani, sa stie ca sunt ai lui si sa strвnga cвt mai multi. Sa nu te miri daca se preface ca si-a uitat portofelul ca sa nu fie nevoit sa plateasca nota la restaurant. Pe de alta parte, оi plac cumparaturile si lucrurile noi, pe care prefera sa le primeasca drept cadou. Оn pat, este foarte senzual si predispus la fetisuri.

Leu

Cand il vezi sociabil si vesel, nu ai zice ca seara perfecta оn viziunea lui este pe canapea, оn pijamale, cu o punga de chipsuri оn brate. Leul este un mare lenes. O alta ciudatenie este aceea ca tine mortis sa aiba ultimul cuvвnt. Poate sa-ti dea papucii doar pentru ca i-ai оnchis telefonul оn timpul unei certe. Daca оl superi, poate deveni foarte rautacios, chiar daca pвna atunci оti facea declaratii de dragoste.

Fecioara

Este usor de ghicit care e ciudatenia lui: obsesia pentru curatenie, ordine si datorie. Simte nevoia sa fie el cel care controleaza lucrurile si nu suporta sa dea altcuiva sarcinile lui. Aparent rezervat si serios, are si el sentimentele lui, pe care le tine оn el luni de zile pвna cвnd, la un moment dat, izbucneste brusc. Nu prea stie sa se exprime, sa spuna ce vrea si apoi se supara pentru ca nu i-ai citit gвndurile.

Balanta

Nehotarвt cum e, ba оi place rutina, ba оsi doreste aventura. Este sensibil si emotiv, iar uneori poate deveni destul de “dramatic”, оn sensul ca оi place sa exagereze si sa se victimizeze. Chiar daca e оn general foaret sociabil, uneori are nevoie de liniste si poate petrece zile оn sir fara sa schimbe vreo vorba cu alte persoane. Cвn crede оntr-o cauza, merge pвna оn pвnzele albe pentru ea, chiar daca e nevoie sa оncalce legea.

Scorpion

Оi plac lucrurile frumoase, de la decoratiuni pвna la haine, deci sa nu te mire daca оi plac cumparaturile mai mult decвt altor barbati. Poate fi ciudat si pe plan sexual. Are o preferinta pentru practicile sadice, dar si fetisuri pentru lenjerie sau jucarii sexuale. Оn dragoste, оi place sa fie secretos, sa-ti stвrneasca banuilei neadevarate doar ca sa te tina pe jar.

Sagetator

Are o dragoste ciudata pentru haine si cumparaturi. E mai rau ca o femeie si poate avea оn dulap zeci de piese pe care nu le-a purtat niciodata. Оi plac jocurile de cultura generala, dar nu prea stie sa piarda si nici nu stie ce оnseamna fair play –ul. Оi plac discutiile aprinse pe care le stвrneste doar de dragul de a se certa. Sa nu te mire daca оncepe sa provoace oamenii cu pareri controversate pe teme religioase fix cвnd оti e lume amai draga.

Capricorn

Оi plac lucrurile bine facute si de aceea poate deveni atвt de meticulos оncвt e greu de suportat. E foarte posesiv, atвt cu persoanele din jur, cвt si cu lucrurile care оi apartin. Poate sa stвrneasca mari conflicte foar pentru ca un coleg a pus mвna pe pixul lui scump. Desi nu ai zice, are un simt al umorului foarte dezvoltat si оi place sa faca farse, deci pazeste-ti spatele.

Varsator

Desi are reputatia de om deschis la minte, poate sa fie foarte rigid оn gandire si nu suporta abaterea de la reguli. Poate sa se supere rau daca lucrurile nu se fac asa cum crede el ca ar fi bine. Оn dragoste, poate sa fie cam prefacut: оn timp ce vorbeste despre iubirea neconditionata pe care vrea sao primeasca, оsi оnsala partenera fara rusine.

Pesti

Este foarte orgolios si nu va recunoaste оn ruptul capului ca a facut o greseala, desi este evidenta. Poate sa insiste cu parerea lui pвna la punctul оn care devine penibil. Nu suporta criticile si la ce amai mica observatie poate sa explodeze оmproscвnd cuvinte urвte pe care nici macar nu le crede. Are tendinta de a face obsesii pentru anumite lucruri si de a dezvolta dependente.