Cum Iarta Zodiile

Berbec

Daca v-ati certat atunci ar fi mai bine sa fii prima care face pasul de impacare. Berbecul isi doreste sa ii ceri iertare, sa ii faci promisiuni si sa te tii de ele. Va aprecia cu atat mai mult daca vei avea inspiratia sa ii ceri iertare in public.

Taur

Taurul doreste sa aiba intodeauna dreptate. Asa ca daca in relatia vostra au aparut scantei, atunci ar fi bine sa admiti ca ai gresit, chiar daca nu aceasta este realitatea. Taurii iarta greu si cel mai bine e sa ai un plan foarte bine pus la punct, in cazul in care mai apar conflicte.

Gemeni

Gemenii au un simt dezvoltat al umorului si apreciaza gesturile spontane. Asa ca daca v-ati certat, ar fi bine sa profiti de aceste indicii. Trimite-i un mail dragut, sau sms-uri atunci cand crezi ca l-ar lua prin surprindere. Daca vreti sa evitati pe viitor conflictele in relatie, atunci tine cont ca un nativ Gemeni are nevoie in permanenta sa comunice.

Rac

Daca iti doresti ca iubitul tau Rac sa te ierte atunci inarmeaza-te cu multa rabdare si tact. Oricum nativii acestei zodii sunt foarte sensibili si e usor sa le ranesti sentimentele. Cel mai indicat ar fi sa ii zici ca nu poti trai fara el si sa ii promiti ca de acum ii vei acorda mai mult timp si atentie.

Leu

Cere-ti iertare in cel mai profund mod si spune-i ca nu meriti dragostea lui. Aceasta este calea cea mai sigura de a-l aduce din nou langa tine pe iubitul Leu. Cand Leul va considera ca ai facut suficient efort pentru a-l recastiga, cu siguranta se va reintoarce in viata ta.

Fecioara

In cazul in care ai de obtinut iertarea unui nativ din zodia Fecioara, misiunea nu este foarte simpla. De aceea impacarea se va produce abia dupa discutii lungi si serioase in care el nu va ezita sa despice firul in patru si sa iti reproseze o multime de lucruri.

Balanta

Balanta este greu de multumit si la fel de grea va fi reimpacarea daca va certati. Totusi nu ramane insensibila la vorbe dulci si la gesturi romantice si inedite pana atunci in relatia voastra. Daca vrea sa ii ceri iertare in scris, atunci nu sta pe ganduri si compune-i o scrisoare, pentru ca Balanta are nevoie de cat mai multe certitudini.

Scorpion

Fapte nu vorbe. De acestea are nevoie Scorpionul pentru a te primi din nou in viata lui. Incearca sa ii demostrezi ca nu are de ce sa isi faca griji in ceea ce priveste relatia voastra si in felul acesta il vei recuceri.

Sagetator

O cale sigura de a te impaca cu un nativ din Sagetator este aceea de a te imprieteni cu amicii lui. Acest nativ pune mare pret pe relatiile sale cu cei din jur, asa ca in momentul in care o sa te vada ca te-ai integrat in grupul lui de prieteni, vei avea parte si de iertarea sa.

Capricorn

Capricornul apreciaza foarte mult sinceritatea. Asigura-l de iubirea ta, fa gesturi care sa ii demostreze faptul ca veti avea un viitor frumos impreuna. Nu incerca sa il pacalesti, pentru ca nu va tine, si mai mult, relatia se poate rupe definitiv.

Varsator

Comunicarea este cuvantul de baza atunci cand vorbim de reimpacarea cu un Varsator. De regula sunt deschisi sa te asculte si de asemenea sa isi expuna si ei punctul de vedere. Conflictele apar rar, dar pot disparea definitiv daca accepti comunicarea deschisa si spiritul de aventura al acestui nativ.

Pesti

Un nativ Pesti nu suporta sa vada pe cineva ca sufera. Este poate cel mai usor de recistigat dintre toate semnele zodiacului. Va fi usor de induplecat daca il coplesesti cu gesturi tandre si adopti o atitudine optimista.