Cum Il Faci Sa Te Ceara In Casatorie In Functie De Zodia Lui?

Berbec

Berbecul nu poate fi fortat sa faca ceva ce nu vrea. Asa ca va trebui sa-l faci sa creada ca a fost ideea lui: te poti folosi de faptul ca este impulsiv si actioneaza din instinct. Оl poti invita la un magazin de bijuterii, unde vei admira verighetele sau оl poti lua cu tine la nunta unor prieteni. Nu se stie ce idei оi vin…

Taur

Este un barbat comod si practic care pune mare pret pe rutina si siguranta materiala si emotionala. Nu e musai sa-l ameninti cu despartirea, dar оi poti da de оnteles ca trebuie sa faca pasul cel mare daca vrea sa te aiba mereu оn viata lui.

Gemeni

E greu sa-l convingi pe nativul din Gemeni sa-si ia un angajament definitiv cum este casatoria. Si оn plus nu оi place sa fie strвns cu usa, asa ca ai nevoie de mult tact. Cвnd оi vorbesti despre planurile de viitor va trebui sa оncepi cu „daca” pentru a nu-l speria. Insa e important sa-i vorbesti de acest planuri. Pвna la urma se va lasa dus de val si va vrea sa le puna оn practica.

Rac

Daca simti ca va оndreptati spre casatorie, dar vrei sa se оntвmple mai repede, poti sa-i dai un ultimatum. Va fi elementul decisiv pentru el. Dar cel mai sigur mod de a-ti asigura cerea оn casatorie este sa fii romantica si sa-i dai de оnteles ca vrei sa fii a lui toata viata si sa aveti o familie frumoasa. Este un familist convins.

Leu

Chiar daca are de gвnd sa te ceara poate sa amвne la nesfвrsit momentul, gasind tot felul de scuze, de exemplu aceea ca vrea sa pregateasca un moment magic. Daca te-ai saturat sa astepti va trebui sa te bazezi pe interventia vreunui prieten care sa-i dea idei bune.

Fecioara

Chiar daca se gвndeste la o nunta, se pierde оn detalii si dureaza mult sa ia decizia finala. Foloseste-te de faptul ca este gelos si da-i de оnteles ca vei fi mereu doar a lui numai daca face pasul cel mare. Eventual spune-i cum doresti sa fii ceruta ca sa-lscutesti de planuri peste planuri.

Balanta

Pare un barbat asa de sigur pe el оncвt e greu de crezut ca se teme sa nu fie respins. De fapt, multi nativi din Balanta amвna momentul ce mai fiindca undeva оn adвncul sufletului se tem ca vei spune “NU”, chiar daca aveti o relatie perfecta. Nu mai astepta sa faca el pasul, ci vorbeste cu el si propune-i chiar tu o data a nuntii.

Scorpion

Relatia voastra actuala оi place atвt de mult оncвt nu vrea sa schimbe nimic. Daca vrei sa-l duci la nivelul urmator vorbeste-i despre nevoile tale si visele tale. Ar face orice sa te vada fericita. Asta, desigur, daca te iubeste cu adevarat.

Sagetator

Sagetatorii se tem de casatorie, convinsi fiind ca aceasta le rapeste libertatea. Vorbeste-i despre aventurile pe care le veti trai оn doi, despre calatoriile pe care le veti face si ai grija ca оn timpul relatiei sa nu il sufoci cu atentia si dragostea ta.

Capricorn

Nu se teme de casatorie, dar se teme sa nu fie dezamagit, asa ca asteapta sa te cunoasca foarte bine оnainte sa te ceara. Daca te grabesti sa devii sotia lui va trebui sa-i cistigi increderea si sa-i arati ca esti 100% dedicata relatiei.

Varsator

Se teme de felul cum se va schimba viata lui dupa casatorie. Fa-l sa inteleaga faptul ca hartia respectiva nu ii va ingradi libertatea si ca relatia voastra nu se va schimba оn rau. Nu uita ca are nevoie de libertate si de mult timp doar pentru el.

Pesti

Este un copil mare, care nu se simte niciodata pregati pentru casatorie. Convinge-l sa petreceti mai mult timp cu prieteni casatoriti. Cu timpul, o nunta nu i se va mai parea o idee asa de nebuneasca, mai ales cвnd vede ca toti din jur fac acest pas.