Cum Isi Arata Zodiile Varsta?

Berbec

Traiesti viata atat de intens, incat pare sa treaca mai repede decat reusesti tu sa o urmaresti. La 26 de ani te poti mira: “cum…? parca abia am serbat majoratul!?…” Berbecii raman copii, intr-un anume fel inocent, toata viata.

Taur

Esti dintre putinii care nu se sfiesc sa isi spuna exact si cu voce tare varsta. Oricum arati grozav fata de colegii de generatie. Iti place sa te mandresti cu cate ai realizat deja pana la varsta asta.

Gemeni

Iti pastrezi uimitor de mult tineretea, daca iti lasi sa se manifeste jucausenia sau spiritul ludic, si nu ucizi in tine setea de cunoastere si curiozitatea. Singurii Gemeni batrani sunt cei care cred ca le-au aflat deja pe toate.

Rac

Nu te agati de tinerete, te agati numai de amintirile legate de ea… Ceea ce iti lasa, pentru totdeauna, un farmec adolescentin. Esti printre norocoasele care detin eleganta de a imbatrani frumos, cu demnitate.

Leu

Sa fim seriosi, cine sta sa socoteasca varsta Soarelui, cand el straluceste inca atat de orbitor? La fel si tu… Ti se pare complet irelevanta varsta din buletin, si in realitate ai varsta pe care o simte inima ta…

Fecioara

Esti prea corecta cu numerele ca sa spui unul gresit cand vine vorba de varsta ta. Te “pastrezi” bine in mod natural, fiindca nu iti plac excesele, noptile pierdute aiurea si nici mancarea de tip junk food.

Balanta

Intrebarea “cati ani ai?” o privesti ca pe o impolitete incepand cu varsta de 28 de ani si eviti cu eleganta sa dai un raspuns concret sau corect. Nu e suficient ca arati ravisant? Iar cremele acelea de fata fac minuni…

Scorpion

Dispui de rezerve de energie regeneratoare atat de mari, incat chiar si la varste inaintate lasi in urma tineri cu pe jumatate din anii tai. Despre Scorpioni se spune ca arata bartani la tinerete si tineri la bartanete…

Sagetator

Atata timp cat ramai in miscare, esti dinamica si cu arii diverse de interes, te pastrezi tanara si ferice. Sagetatorii imbatranesc numai atunci cand se lenevesc, iar umorul lor stenic se transforma intr-unul acid sau

Capricorn

De obicei, lumea iti da mai multi ani decat ai, din cauza aerului serios. Ai fost intotdeauna atrasa mai mult de maturitate si intelepciune decat de nerozia sau imprudentele tineretii. Esti ca vinul bun: o data cu anii iti creste valoarea.

Varsator

Esti extrem de schimbatoare cand vine vorba sa iti arati varsta. Poti sa dai senzatia ca ai 10 ani mai putin cand te manifesti liber si aventuros, sau 10 ani mai mult decat ai de fapt, daca vrei sa convingi banca sa-ti acorde un imprumut.

Pesti

Timpul nu trece peste tine, tu esti cea care aluneca, lin, pe deasupra lui. Indiferent cate riduri ti s-ar strange in jurul ochilor, in stralucirea privirii tale ramane mereu ceva etern, atemporal.