Cum sa-l calmezi

Berbec

Cand se enerveaza, barbatul din berbec tuna si fulgera! Pleaca din calea lui, daca nu vrei sa-ti gaseasca si tie ceva de reprosat, asta in cazusl in care nu ai fost chiar tu motivul pentru care s-a enervat initial. Glumele il ajuta sa treaca peste aceasta stare, dar ai grija sa fie delicate si, mai ales, sa nu-i raneasca orgoliul.

Taur

Barbatul din zodia taur se enerveaza foarte greu, dar cвnd o face, este cazul sa pleci putin de acasa… Furia lui este foarte intensa, dar din fericire de scurta durata. Iar ca sa-l faci sa se calmeze, trebuie doar sa-l lasi linistit pentru cateva secunde. Un masaj relaxant si cateva cuvinte dulci il ajuta totusi sa uite de suparare.

Gemeni

Adesea, nativul din zodia gemeni se poate enerva din cele mai banele lucruri, in timp ce problemele foarte grave il fac sa-si mentina cumpatul fara nicio problema. Dar tocmai firea lui schimbatoare este vinovata pentru momentele de nervozitate extrema, cand cu siguranta uraste pe toata lumea! Chiar si pe tine! Iar ca sa-l ajuji sa se calmeze este necesar sa ramai macar tu calma…

Rac

Barbatul din zodia rac nu se enerveaza prea usor, dar cand o face, are cu siguranta motive intemeiate. Iar ca sa-l ajuti sa treaca peste aceste momente tensionate, este suficient sa-i oferi cвteva clipe de tandrete, fie ca e vorba de cuvinte de incurajare, mвngaieri pline de dragoste sau cateva laude subtile, care sa-i “gadile” orgoliul.

Leu

Barbatul din zodia leului se enerveaza destul de repede, dar din fericire ii trece la fel de repede. Iar ca sa il ajuti sa se calmeze, trebuie sa discuti cu el pe aceasta tema si sa-l faci sa inteleaga ca nimic nu merita sa se strezeze atat de mult.

Fecioara

Desi pare vesnic nemultumit, barbatul din fecioara se enerveaza destul de greu si atunci numai dupa ce acumuleaza destul de multa nemultumire la adresa situatiei sau persoanei respective. Trebuie sa-l lasi sa-si manifeste furia si, foarte important, sa nu iei apararea celui/celor care l-au enervat!

Balanta

Nativul din balanta este precum un pahar care se umple treptat, iar cand ajunge la nivel maxim, se dezlantuie fara ratiune. Pentru ca iubeste armonia, adesea acest nativ prefera sa treaca cu vederea, dar cand nu mai rezista, va “exploda” pur si simplu de nervi. Ca sa-l ajuti sa se calmeze trebuie sa-i amintesti cвt este de important sa mentina echilibrul si sa nu exgereze.

Scorpion

Este foarte dificil sa-l faci pe un barbat din zodia scorpionului sa se calmeze, si asta pentru ca adevaratele motive ale furiei lui sunt de multe ori ascunse. Uita greu, iarta la fel de greu, de aceea, ce poti face este doar sa-i arati sustinerea ta si sa-i amintesti sa mai lase de la el, din cand in cand.

Sagetator

Cel mai bine este sa-l lasi in pace pentru cвteva minute pe iubitul tau din sagetator atunci cand pare nervos. Din fericire ii trece repede si uita la fel de repede motivele care l-au adus intr-o stare proasta.

Capricorn

Barbatul din capricorn este destul de suparacios si foarte morocanos atunci cвnd l-a enervat ceva. Si pentru ca adesea are tendinta de a se invinovati, chiar daca nu o spune, are nevoie de incurajarile tale, cвteva mangaieri si cuvinte dulci. Cu siguranta ii vei inmuia inima si va uita de tot ce e rau!

Varsator

Pe cat de repede se enerveaza, pe atвt de repede ii trece supararea iubitului tau din zodia varsatorului. Iar daca vrei sa scape rapid de starea de iritare, trebuie sa discuti cu el pe tema care i-a provocat-o. Dar ai grija sa nu-l contrazici, pentru ca se enerveaza si mai rau!

Pesti

Tacerea este principala arma a nativului din pesti atunci cвnd are o stare de nervozitate. Se retrage оn lumea lui, iar daca este tulburat cu multe intrebari si vorbe fara numar, mai tare se enerveaza. Foloseste mangaieri, atingeri tandre si saruturi pentru a-l face sa iasa din starea de nervozitate.