Cum Se Despart Zodiile?

Berbec

Berbecul este o persoana orgolioasa si incapatanata. Nu suporta certurile si indiferent de situatie isi doreste sa iasa intotdeauna basma curata. Asadar, chiar daca iti spune ca nu mai vrea sa continue relatia, trebuie sa il intelegi si sa ai in continuare o parere buna despre el. Nativul iti va explica pe un ton cat se poate de calm si amiabil motivele pentru care s-a ajuns aici. Astfel nu-si va strica imaginea publica si va iesi elegant din viata ta fara prea multe regrete.

Taur

Nativul este o persoana sensibila si rabdatore. Iubeste stabilitatea intr-o relatie, fiind indiscutabil adeptul legaturilor de durata. Astfel, daca el a ajuns sa-si doreasca despartirea, ar trebui sa iti pui un mare semn de intrebare. Daca stii ca l-ai dezamagit inselandu-l nu mai ai nicio sansa de impacare. Chiar daca ii va fi foarte greu, va pleca preferand sa rupa toate legaturile cu trecutul. Insa, daca vina va apartine amandurora, nativul va incerca sa salveze relatia.

Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbareti si plini de energie. in general cauta sa vada intotdeauna partea buna a lucrurilor, insa au si ei anumite slabiciuni. Asadar, in privinta despartirilor lucrurile nu sunt la fel de simple. Nu sunt adeptii relatiilor de durata, insa nu agreeaza nici despartirile. Asadar, vor adopta un comportament sacaitor, pentru a-l determina pe celalalt sa ia decizia finala.

Rac

Nativul zodiei Rac este o persoana sensibila si binevoitoare. In general se implica in relatii care-i ofera siguranta si sensibilitate. Alege sa se desparta de celalalt atunci cand realizeaza ca nu-l asteapta vreun viitor stralucit alaturi de el. Este la fel de afectat ca si partenerul sau, insa nimic nu-l mai poate indupleca odata ce a luat aceasta hotarare. Deoarece respecta intotdeauna conventiile sociale, va dori sa ramana in relatii amicale cu fosta iubire, de dragul vremurilor frumoase. Daca este jignit poate deveni agresiv si ranchiunos.

Leu

Leul este o persoana foarte orgolioasa, mandra, care adora sa iasa in evidenta. Insa, in privinta despartirilor situatia sta exact invers. Nativul tine foarte mult la imaginea sa, de aceea va dori sa actioneze cat mai prudent. Leul este direct si hotarat, insa poate apela si la teatralitate, drept paravan in cazul scenariilor prea siropoase. Sub nicio forma nu vrea sa para vinovat si totodata iti va propune sincer sa ramaneti prieteni, numai sa nu raspandesti vreo vorba “buna” despre el ulterior. Totusi, nu este atat de insensibil precum pare, doar ca prefera sa sufere in tacere, fara martori.

Fecioara

Fecioara este o persoana responsabila, foarte atenta la detalii. Chiar daca tinde sa isi critice deseori partenerul de viata, in realitate este foarte atasata de el si despartirea este cel mai greu lucru care i se poate intampla. Chiar daca ii pare rau, isi gaseste cu greu cuvintele potrivite intr-o astfel de situatie. Daca este parasita, va cauta cu siguranta sa se razbune cautand-si rapid un alt partener. Se va expune cu el in vazul tuturor si mai ales in fata celui care a parasit-o.

Balanta

Balanta este o persoana echilibrata si diplomata, care stapaneste foarte bine arta conversatiei. Totusi, nu te astepta ca aceste reguli sa se aplice si in cazul unei despartiri. Poate reactiona agresiv daca se considera nedreptatita si va arunca toata vina asupra celuilalt. Insa, pe masura ce se va obisnui cu ideea va ajunge la concluzia ca aceasta a fost cea mai buna decizie. Nu in ultimul rand, isi va dori sa ramaneti in relatii amicale.

Scorpion

Desi este recunoscut drept cel mai razbunator semn al zodiacului, Scorpionul reactioneaza destul de rational in cazul unei despartiri. Bineinteles, atata timp cat nu a fost inselat de celalalt. Mai mult, daca el a fost cel care a provocat separarea se va simti permanent vinovat pentru suferinta provocata. Scorpionul este o persoana onesta si perfectionista, capabila sa-si recunoasca vina cu capul sus .

Sagetator

Sagetatorul este o persoana diplomata si prietenoasa, de neclintit in fata adevarului. Militeaza intotdeauna pentru armonie si liniste, fiind hotarat sa demonstreze ca pana si despartirile se pot transforma in momente frumoase. Asadar, cand vrea sa se desparta va face ca totul sa para o joaca. Oricat ar fi de afectat, nu se va lasa prada disperarii sau cuvintelor agresive.

Capricorn

Capricornul este o persoana abila si ambitioasa, recunoscuta pentru inflexibilitatea de care da dovada atunci cand ia o decizie. Daca a hotarat sa se desparta o va face in stilu-i caracteristic: tacticos si diplomat. Chiar daca regreta stie sa isi tina emotiile in frau si indiferent de situatie, nimeni nu-i va schimba decizia luata. Daca el este cel parasit, se va simti umilit si nu se va sfii sa spuna in stanga si dreapta ca a fost nedreptatit.

Varsator

Varsatorul este o persoana idealista care nu stie nici sa urasca dar nici sa ramana indiferenta in cazul unei despartiri. O separare de persoana iubita il marcheaza profund si permanent va pastra amintiri despre relatia care l-a facut fericit. Odata ce hotaraste sa se desparta, cel putin pentru un timp isi doreste sa nu mai pastreze nicio legatura cu foastul partener. Insa, cu trecerea timpului ar putea deveni din nou apropiati, poate chiar buni prieteni.

Pesti

Pestii sunt persoane sensibile si emotive care isi revin mai greu dupa o despartire. N-ar fi imposibil sa impace si sa se desparta de mai multe ori pana vor ficapabili sa se dezlipeasca definitv de trecut. Daca au fost dezamagiti de persoana iubita, vor pleca imediat fara nicio remuscare. Pestii iubesc pasional, insa pot ajunge sa urasca profund, cu aceeasi intensitate. Timpul insa le va atenua mahnirea si ar putea reveni totusi la sentimente mai bune.