Cum Se Schimba Zodiile Dupa Casatorie?

Berbec

Daca te-a “vanat” mult pana sa te convinga, dupa casatorie o sa simti ca se relaxeaza si pasiunea inceputului se mai domoleste. Ca sa-i pastrezi viu interesul continua sa faci fite si program cu fetele care sa nu-l includa si pe el.

Taur

Daca mai era un dubiu pana acum, de acum e clar: esti A LUI, cu totul si cu totul. Vestea buna este ca va avea mare grija de tine, vestea proasta este ca va pretinde sa renunti la cine stie ce acte de independenta si sa devii o bucatareasa excelenta.

Gemeni

Poate ca tu esti in al noualea cer, insa el e pe undeva, in adancuri, convins ca a fost prins in capcana si cauta deja portite de salvare. Da-i pace si libertate de miscare, fara sa iti faci griji, si-o sa-l faci fericit.

Rac

Cu el, dupa casatorie este chiar mai bine ca inainte. Si inca pentru mult timp! Nu lipsi prea mult de acasa, chiar daca ai o cariera fantastica. Pentru el e impotant sa simta ca acorzi atentie si energie ca sa faci din caminul vostru un loc placut.

Leu

Indiferent cum era pe vremea cand te curta sau erati numai iubiti, dupa casatorie el devine – daca nu era deja – regele fara coroana al relatiei voastre. Nu te hazarda sa ii contesti autoritatea, iar daca vrei sa-l manipulezi fa-o cu delicatete.

Fecioara

Sotul Fecioara este linistit si devotat. Este cel mai greu de dus la altar, insa daca te-a luat de nevasta inseamna ca are sentimente profunde, chiar daca nu le prea exprima. Atat ca te cam critca. Ori te obisnuiesti, ori te perfectionezi.

Balanta

Va face din luna voastra de miere un timp de neuitat. Vei observa totusi ca dupa un timp va privi cu interes si spre alte femei, fie si nevinovat, adica din simt estetic. Ca sa ii pastrezi privirile asupra ta trebuie sa ramai cocheta si eleganta.

Scorpion

El vrea sa te “devoreze” si sa te incorporeze lui pentru totdeauna, in mod absolut. Indiferent ce libertati observi ca isi ia el, nu inseamna ca tu ai voie sa faci la fel. Nu-i da niciodata ocazia sa se indoiasca de fidelitatea s devotamentul tau.

Sagetator

Daca ai sperat ca dupa casatorie el o sa se schimbe si veti petrece mai mult timp impreuna sau vei putea fi mai sigura de sentimentele lui… surpriza! El va ramane la fel. Ba inca o sa mai faca si glume pe seama pretetiilor tale de nevasta.

Capricorn

El nu se insoara numai cu tine. Ci si cu familia, cunostinetele sau relatiile tale. Ai in persoana lui un sot serios si responsabil, dar ramane ca tu sa inveselesti atmosfera, daca vrei ca sa nu se transforme casatoria voastra intr-un simplu parteneriat.

Varsator

Cine stie ce toana l-a convins pe Varsator sa te ia de nevasta, pentru ca altfel e la fel de greu de convins ca si Fecioara de inutilitatea unei legalizari. Nu te poti baza prea tare pe el la treburile casnice, dar altfel e o companie interesanta si placuta.

Pesti

El se asteapta, chiar daca nu o spune, ca tu sa preiei majoritatea treburilor pragmatice din cuplul vostru, cum ar fi administrarea banilor. Ii place sa aiba langa el o femeie realista, pe care se poate baza, pentru ca el sa continue linistit sa viseze…