De Ce VA Certati

Berbec

Cu berbecul este clar, va certati pentru ca el nu vede decвt o singura varianta a situatiei si, culmea, se intвmpla sa fie exact cea pe care o propune el. Cu berbecul nu prea trebuie sa intri оn dispute, deoarece el are оntotdeauna dreptate si nu faci decвt sa te enervezi. Cea mai buna abordare cu оncapatвnatul berbec este sa zici ca el si sa faci ca tine de cвte ori acest lucru este posibil.

Taur

Nativii din taur sunt mai tacuti si mai razbunatori cвnd vine vorba de certuri din nimic. Daca ai spus ceva nepotrivit sau i-ai ranit celebrul orgoliu, s-ar putea sa ai de furca. Taurii nu suporta sa te iei de ei, sunt sensibili cвnd vine vorba de amorul propriu, deci daca vrei liniste, оncearca sa eviti sa-l critici.

Gemeni

Gemenii sunt buni comunicatori, dar sunt si foarte vicleni оntr-o cearta. Sa nut e mire daca оncepi sa te certi cu el, dar pвna la mijlocul frazei ai uitat ce voiai sa spui. Gemenii au talentul de a-ti оntoarce vorba din gura si a te face sa te simti vinovata pentru ceva ce nu ai facut. Evita sa-l enervezi, deoarece vei sfвrsi nervoasa, cu senzatia ca ai pierdut batalia si cu un iubit suparat pe tine.

Rac

Racii sunt sensibili si foarte emotivi. Daca vrei sa cвstigi teren, s-ar putea ca tonul ridicat sa fie de ajuns. Racilor nu le place cearta si nu degeaba se spune ca ei dau primii оnapoi. Daca totusi vrei ca discutia sa ramвna aprinsa si sa cвstigi, оncearca sa nu-i ranesti sentimentele. Racii iarta foarte greu si va suferi оn tacere mult dupa ce tu ai uitat de evenimentul neplacut.

Leu

Leii sunt cea mai orgolioasa zodie, deci nu vrei sa оncerci sa contrazici un leu. Nu numai ca va lua ofensa personal, dar te va tine minte pentru mult timp ca ai оndraznit sa i te оmpotrivesti regelui animalelor. Mai bine оi dai dreptate si aplici linguseala tipic feminina,d ecвt sa оnfrunti un leu furios.

Fecioara

Fecioarele sunt sensibile ca racii, dar mult mai discrete cвnd vine vorba de cearta. Nu te astepta sa-ti arunce vorbe grele din prima sau sa izbucneasca furios, pentru ca o fecioara are altfel de atu-uri. Barbatul fecioara va оncerca sa te convinga cu argumente ca ai pornit de la premize gresite, iar cвnd asta nu merge, va aplica tacerea apasatoare ca sa te manipuleze.

Balanta

Cum balantele sunt echilibrate, nu prea vei avea parte de cearta din partea unui astfel de barbat. Balantele nu au nevoie de drame si certuri lacrimogene, sau victorii triumfatoare in fata ta. Atвta timp cвt aveti parte de armonie, nu ai de ce sa iti faci griji ca te va jigni sau ca va tipa la tine.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali si folosesc multe cuvinte atunci cвnd se cearta, indiferent de motiv. Daca ai apucat sa-i intri оn raza de atac, s-ar putea sa trebuiasca sa te baricadezi оntr-o carapace, deoarece scorpionul va lovi cu acul otravitor exact unde doare mai tare. Va tipa si va trвnti lucruri, iar calmul tau aparent s-ar putea sa-l enerveze si mai tare. Cel mai bine este sa-l lasi sa se descarce inainte sa incerca sa-l impaci.

Sagetator

Nativii din sagetator sunt cei mai pasnici oameni. Daca ai gasit una stfel de barbat stii mai bine ca oricine ca nu ai de ce sa te certi cu el. Daca tu esti cea care initiaza o discutie mai neplacuta, sagetatorul va da оnapoi aproape ca unr ac, deoarece nu оi place conflictul si nu va accepta sa se ajunga prea departe. Este foarte atent cвnd оsi alege cuvintele, asa ca nu te astepta sa spuna lucruri urвte la nervi.

Capricorn

Barbatii capricorni sunt aproape la fel de оncapatвnati ca berbecii si al fel de оndвrjiti cвnd se оnfurie. Daca altii prefera sa arunce cu obiecte sau sa arunce vorbe grele, capricornii vor tipa cвt оi tin plamвnii si vor ameninta cu un ton impunator. Lasвnd la o parte energia irosita, capricornul adesea se cearta din alte motive decвt cele pe care le invoca. Nu este rau intentionat si furia oraba se trage adesea mai degraba din frustrare sau neputinta, decвt din rautate si dorinta de a a avea dreptate.

Varsator

Varsatorii sunt si ei temperamentali si nu uita prea repede o jignire sau o greseala nerecunoscuta la timp. Un varsator poate ca nu te va apostrofa pe moment, daca ai spus ceva care l-a suparat, dar la prima ocazie оti va scoate ochii negresit, amintindu-si fiecare moment si fiecare cuvвnt care l-a deranjat. Desi o astfel de atitudine poate fi iritanta cel putin, nu trebuie sa cazi оn capcana si sa te certi parte оn parte. De fapt, supararea este una acumulata si, de multe ori, nici el nu mai stie de ce era asa suparat.

Pesti

Pestii sunt emotivi si asta se vede imediat оntr-o cearta. Daca se simte lezat, barbatul pesti va reactiona impulsiv, dar оsi va masura cu grija cuvintele, astfel оncвt sa nu faca risipa de vorbe. Fiecare lovitura va fi atent plasata si fiecare cuvвnt va lovi acolo unde doare mai tare. Evita certurile mari, deoarece pestii tin minte mult timp o jignire si tin supararea pentru perioade lungi de timp.