Idei De Petrecere

Berbec

Pentru ca petrecerea ta sa fie o reusita, alege un bufet suedez, оn locul unei mese festive care sa va “tintuiasca” pe scaune. iar pentru ca оti place la nebunie miscarea, dansul este obligatoriu!

Taur

Pentru tine, calitatea conteaza. Opteaza pentru o lista de invitati scurta, numai oameni pe care оi iubesti si pe care оi doresti lвnga tine. Este valabil si pentru preparatele alimentare: alege tot ce este mai bun si mai rafinat!

Gemeni

Petrecerile dinamice sunt perfecte pentru tine. Roaga-ti prietenii sa vina si cu alti prieteni, pentru ca socializarea sa fie la cote оnalte. Muzica este obligatorie, iar volumul trebuie sa оncurajeze dansul, dar sa nu оmpiedice conversatiile.

Rac

Gateste pentru invitatii tai si cheama-i alaturi pe cei mai apropiati de sufletul tau, fie ca sunt prieteni sau rude. Depanati amintiri frumoase si bucurati-va de magia sarbatorilor.

Leu

Ca sa te simti extraordinar de sarbatori trebuie sa organizezi o petrecere absolut senzationala! Un bal mascat ar putea fi o idee interesanta pentru tine, la care sa participe toti prietenii.

Fecioara

Pentru ca esti o foarte buna organizatoare, petrecerile pregatite de tine sunt foarte reusite. Sarbatoreste оn cadru restrins, alaturi de familie si prieteni apropiati.

Balanta

Iti place la nebunie sa socializezi si sa chemi cвt mai multe persoane alaturi de tine de sarbatori. Nu te deranjeaza ca trebuie sa gatesti mai mult pentru o faci cu drag. Creeaza o atmosfera relaxanta ca sa te simti excelent.

Scorpion

O atmosfera mistica este ceea ce о?i trebuie ca sa simti cu adevarat sarbatorile. Stringe rudele si prietenii lвnga tine, organizeaza o masa festiva cu preparate speciale, pregatite de tine, care sa-i impresioneze pe toti.

Sagetator

Petrecerile tematice sunt perfecte pentru tine. Decoreaza folosind multe culori vesele, alege mвncaruri inedite, din bucataria internationala si propune ritualuri din alte culturi, pentru cвt mai multa diversitate.

Capricorn

Esti mai traditionalista decвt vrei sa pari, de aceea, o petrecere care reinvie traditiile familiei tale este perfecta. Aduna-i pe toti la masa si amintiti-va de cele mai frumoase sarbatori petrecute оmpreuna.

Varsator

Tu esti gazda perfecta pentru petreceri! Iti place sa ai multi oameni prin preajma, iar un eveniment la care prietenii tai pot veni si cu alti prieteni ar fi ideal. Puteti socializa cвt mai mult, iar distractia va fi оn toi!

Pesti

O petrecere cu mai putini invitati este varianta perfecta pentru tine. Vrei sa poti discuta pe оndelete cu fiecare, sa savurati mвncarea si sa va simtiti bine intr-o atmosfera relaxata.