Motivele Pentru Care Esti Parasita

Berbec

Te incapatinezi sa fii seful in relatie si transformi absolut totul оntr-o competitie. De aici si pвna la certuri zilnice este doar un pas, iar acesta poate fi motivul pentru care unii dintre fostii tai iubiti te-au parasit.

Taur

Nu vrei sa faci nicio schimbare in viata ta si ai dori ca barbatii care te iubesc sa renunte la tot pentru a se adapta la stilul tau. Si pentru ca sunt putini cei care vor sa abandoneze total propria viata, poti rata relatii care ar fi putut avea sanse de reusita.

Gemeni

Iti cam place sa zbori din floare оn floare, daca nu fizic, atunci cu gвndul. Te indragostesti foarte usor de imaginea pe care ti-ai facut-o despre un anumit barbat, chiar daca ai deja o relatie. Asta ar putea fi considerata o forma de infidelitate si motiv de despartire pentru foarte multi barbati.

Rac

Te visezi la casa ta, casatorita si cu copii, chiar daca abia ai оnceput o relatie. Se stie ca asta оi sperie instant pe foarte multi barbati, motiv pentru care cei nepregatiti pentru un astfel de pas ar putea sa te paraseasca rapid.

Leu

Poti fi excesiv de autoritara, sa iei decizii оn numele tau dar si оn numele partenerului, ceea ce poate fi considerata o adevarata insulta de unii barbati. Iar pentru ca vrei neaparat sa fie ca tine, te transformi оntr-un adevarat “tiran” fata de iubitul tau.

Fecioara

Esti destul de greu de suportant оn momentele tale de nemultumire maxima. Nu-ti place nimic, esti foarte critica si acida, ceea ce, evident, poate crea frustrari serioase barbatului din viata ta. Perfectionismul dus la extrem este principalul motiv pentru care ai putea fi parasita.

Balanta

Indecizia, incapacitatea de a lua rapid o hotarвre si de a te impune atunci cвnd este nevoie pot fi principalele motive pentru care esti parasita. Trebuie sa fii mai autoritara si sa dai dovada ca ai o personalitate puternica si nu esti dispusa sa accepti orice.

Scorpion

Esti foarte оnclinata catre un comportament tiranic. Nu te poti abtine sa nu-i spui iubitului tau ce sa faca, chiar si atunci cвnd sunteti оn public. Nu multi sunt cei care rezista la infinit sa fie umiliti оn public de iubita, iar acesta poate fi principalul motiv pentru care poti fi parasita.

Sagetator

Ai o viziune nerealista asupra iubirii si ai vrea ca dragostea sa fie ca-n basme. Dar cum nu este posibil, оncepi treptat sa fii dezamagita de relatie si sa te comporti оn consecinta. De aceea, poti fi parasita fara avertisment de barbatul din viata ta.

Capricorn

Motivele pentru care relatiile tale nu dureaza si esti parasita de barbati sunt оncapatвnarea si materialismul de care dai dovada uneori. Iar faptul ca vrei sa impresionezi tot timpul te poate transforma оntr-o persoana foarte pretentioasa si dificila.

Varsator

Gelozia dusa la extrem si obsesia de a avea tot timpul dreptate sunt principalele motive pentru care esti parasita de barbati. Nu stii sa renunti cвnd este cazul, iar asta poate transforma orice relatie оntr-un adevarat iad!

Pesti

Ai vrea ca iubitul tau sa-ti ghiceasca gвndurile si poti fi foarte suparacioasa si afectata de toane foarte schimbatoare. Acestea sunt principalele motive pentru care barbatii te pot parasi.