Cat Esti De Ghinionista In Dragoste

Berbec

Se spune ca norocul si-l face omul cu mana lui… Iar asta este valabil si in cazul tau. Ai principii foarte clare si stii exact ce vrei intr-o relatie, iar asta te ajuta sa alegi barbatul potrivit din prima. Astfel esti ferita de telenovele triste si alte probleme in amor.

Taur

Tu esti foarte pretentioasa in ceea ce priveste barbatii. Ai o idee clara despre cum trebuie sa fie barbatul ideal pentru tine si nu faci niciun compromis in aceasta privinta. Chiar daca iti gasesti ceva mai greu sufletul pereche, important este ca il gasesti!

Gemeni

Chiar daca ai ceva probleme in amor, nu se poate spune ca esti ghinionista, si asta pentru ca esti extrem de relaxata cand vine vorba de relatii. Tratezi cu degajare relatiile esuate, nu faci o tragedie din nicio despartire, iar asta te ajuta sa mergi mai departe si sa-ti gasesti la un moment dat fericirea.

Rac

Iti doresti foarte mult sa gasesti acea persoana speciala care sa fie alaturi de tine la bine si la rau. Problema este ca iti faci sperante chiar si atunci cand nu este cazul si te convingi ca si o relatie care merge “asa si-asa” trebuie mentinuta cu orice pret. Din aceasta cauza poti avea de suferit.

Leu

Te numeri printre cele mai ghinioniste native ale zodiacului cand vine vorba de dragoste. Se intampla sa nimeresti numai peste barbati imaturi, profitori sau peste cei care nu-si doresc o relatie stabila. Important este sa-ti pastrezi optimismul, pentru ca in cazul tau iubirea adevarata isi face aparitia mai greu.

Fecioara

Ai o idee foarte clara in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Stii ce vrei si nu faci niciun compromis. Te implici in relatii serioase numai cu barbati care se ridica la nivelul asteptarilor tale, iar asta iti sporeste sansele de a avea o viata sentimentala fericita, lipsita de ghinioane si probleme.

Balanta

Nu te numeri printre cele mai norocoase persoane cand vine vorba de dragoste. Faci ce faci si dai peste barbati imaturi, care nu au planuri serioase de viitor alaturi de tine. Si cu cat cauti mai mult, cu atat mai dificil este sa-ti gasesti jumatatea. Secretul in cazul tau este sa nu cauti, ci sa lasi iubirea sa te gaseasca pe tine.

Scorpion

Tu vrei devotament total si de neclintit din partea barbatului iubit. Vrei sa controlezi totul, sa detii puterea absoluta si sa-i stii fiecare pas. Iar cand nu se intampla ceea ce vrei tu, faci usor obsesii si adevarate drame din asta. Fii mai relaxata, pentru ca norocul in dragoste depinde mult si de propriul tau comportament.

Sagetator

Esti destul de ghinionista in ceea ce priveste dragostea. Iti pui tot sufletul intr-o relatie, dar de multe ori ajungi sa fii complet dezamagita de cel pe care il iubesti. Abia cand te maturizezi complet iti schimbi atitudinea si abordarea fata de chestiunile amoroase si astfel ajungi sa-ti gasesti linistea si implinirea in dragoste..

Capricorn

Tu nu lasi nimic la voia intamplarii si acest lucru este valabil si in ceea ce priveste viata sentimentala. Nu intri in relatii complicate, nu vrei sa ai de-a face cu barbati care nu stiu ce vor sau care par instabili emotional, iar toate acestea te feresc de suferinta in dragoste.

Varsator

Esti foarte norocoasa cand vine vorba de amor. Iti gasesti cu usurinta sufletul pereche si poti fi foarte iubita de partenerul tau. De asemenea, poti avea genul de relatie amoroasa admirata de multe persoane, datorita conexiuni speciale dintre tine si cel pe care il iubesti.

Pesti

Te numeri printre cele mai ghinioniste native ale zodiacului in plan sentimental. Cu toate ca iti doresti enorm de mult sa iubesti, sa ai alaturi de tine pe acel cineva special care sa-ti fie alaturi la bine si la rau, sansa nu este de partea ta. Cu greu reusesti sa atingi acea implinire sufleteasca la care visezi.