Ce I Se Pare Enervant La Tine

Berbec

Barbatul din zodia berbecului nu suporta femeile lente, care nu par sa fie in pas cu modul lui de viata si care refuza cu incapatanare sa se adapteze unei situatii noi. Daca te regasesti in descriere, atunci poti fi sigura ca acesta este cel mai enervant lucru pe care il faci, din punctul lui de vedere.

Taur

Pentru nativul din Taur, crizele de isterie, smiorcaielile si tot felul de astfel de comportamnete copilaresti il scot din minti. Daca iti place sa faci pe razgaiata, atunci poti fi sigura ca in curand isi va cauta un alt drum...

Gemeni

Se intampla des sa nu ai o opinie clara si atunci cand ti se cere parerea spui cu inocenta "Nu stiu ce sa zic..."? Daca raspunsul este "Da", poti fi sigura ca asta il scoate cel mai tare din minti pe barbatul din zodia gemeni. El vrea sa dezbata chestiuni importante, iar daca tu nu-i poti fi partener de discutii, se va plictisi rapid.

Rac

Esti o independenta convinsa si nici prin cap nu-ti trece sa petreci o zi intreaga inchisa in casa? Atunci cu siguranta l-ai putea dezamagi pe barbatul din rac, care viseaza sa petreaca clipe linistite acasa, alaturi de tine.

Leu

Pe nativul din zodia leu il enerveaza maxim daca il critici in public, in fata prietenilor si rudelor. Daca ai ceva reprosuri de facut, ar fi de preferat sa le faci intre patru ochi.

Fecioara

Barbatul din zodia fecioara este enervat de atitudinea haotica si incapacitatea unei femei de a se organiza adecvat. Daca esti dezordonata si cam delasatoare, sa fii sigura ca acesta este principalul motiv pentru care te-ar putea parasi!

Balanta

Nativul din balanta este o persoana toleranta din fire. Dar il enerveaza extrem de tare insensibilitatea unei femeie. Daca tu casti in timp ce el iti spune ca te iubeste, s-ar putea sa inceapa sa te urasca instant...

Scorpion

Nu-l minti pe barbatul din scorpion pentru ca il scoti din minti, pur si simplu. Chiar si cea mai inocenta minciunica a ta il enerveaza si il determina sa-si piarda putin cate putin increderea in tine.

Sagetator

Te comporti ca o femeie care vede negru in fata ochilor din cauza geloziei si a suspiciunii? Atunci poti fi sigura ca acesta este motivul pentru care il poti enerva maxim pe iubitul tau din zodia sagetatorului. Nu vrea in preajma lui o femeie care isi pierde orice urma de ratiune din cele mai banale motive.

Capricorn

Daca te lasi cuprinsa de lene mult prea des si lasi totul la o parte pentru cateva ore bune de leneveala, trebuie sa stii ca acesta este principalul motiv pentru care barbatul din capricorn s-ar putea enerva. Intelege momentele in care nu ai chef de nimic, dar nu este de acord cand exagerezi.

Varsator

Iubitul tau din zodia varsator este destul de tolerant si accepta multe, dar ceea ce il enerveaza cel mai tare este sa te superi fara motiv. Pentru el, orice comportament ar trebui sa aiba o logica, iar cand nu intelege ce vrei, se enerveaza la maximum.

Pesti

Barbatul din zodia pesti se enerveaza daca pari sa nu-i iei sentimentele in serios. Glumele pe seama a ceea ce simte sau pe seama declaratiilor sale de amor ar putea sa te coste fix viitorul relatiei voastre.