Ce Tip De Obsedati Atragi

Berbec

Ii atragi ca un magnet pe cei care vor sa fie mereu lвnga tine si sa faca tot ceea ce le “poruncesti”. Poate parea convenabil la prima vedere, dar abia apoi realizezi ca acest gen de oameni au adevarate obsesii si ca trebuie sa mentii la distanta.

Taur

Ii poti atrage pe obsedatii care te admira, te idolatrizeaza, dar care atunci cвnd sunt respinsi, pot deveni chiar periculosi. Oricit de flatant si s-ar parea sa ai in preajma un om care pare iremediabil indragostit, ar fi mai bine sa pui capat din start oricaror sperante.

Gemeni

Poti atrage genul de obsedati “intelectuali”, care оncearca sa impresioneze prin cunostinte, prin discursuri aberante si plictisitoare. si pentru ca ai tendinta de a intra оn tot felul de dezbateri, risti sa intri оn jocul lor.

Rac

Atragi genul de barbati obsedati de imaginea mamei si care vor nu o iubita, ci o inlocuintoarea pentru mama. Daca intri оntr-o relatie cu un astfel de individ, risti sa te simti extrem de frustrata.

Leu

Atragi genul de obsedati care adora femeile “vedeta”, care isi doresc sa aiba alaturi o partenera cu care sa se mindreasca, sa se laude si cam atit. Poti fi folosita de acest gen de barbati, prin urmare cintareste bine vorbele pompoase ale unora.

Fecioara

Atragi obsedatii egocentrusti, care duc adevarate campanii de cucerire, doar de dragul de a-ti mari palmaresul de iubite. Trebuie sa fii sceptica atunci cвnd ceea ce auzi pare sa fie prea frumos ca sa fie adevarat.

Balanta

Poti atrage barbatii obsedati de control, care vor sa-ti stapineasca viata, sa ia decizii оn locul tau si sa-ti monitorizeze fiecare miscare. Evita-i cu orice pret!

Scorpion

Ai tendinta de a atrage obsedatii sexual, care sunt fascinati de misterul si senzualitatea ta. Iar ca sa-i tii la distanta, trebuie sa tai din start comentariile ciudate sau comportamentele dubioase ale unor astfel de barbati.

Sagetator

Poti atrage genul de obsedati care cred cu tarie ca trebuie sa fii numai a lor. Acel gen de barbat foarte posesiv, care este sigur ca trebuie sa fii numai si numai alaturi de el. Ai grija sa nu intri оntr-o relatie cu un astfel de individ!

Capricorn

Poti fi urmarita din umbra de un obsedat indragostit pвna peste cap de tine. Ai putea fi chiar si in situatia de a atrage atentia unui coleg de munca, fie ca este colag sau sef, care te poate hartui.

Varsator

Tu poti fi sursa unor obsesii pentru un fost iubit, care оnca mai spera sa te cucereasca si ar face orice pentru asta. Ca sa eviti situatii neplacute, fa-l sa inteleaga ca nu mai are nicio sansa, altfel te va urmari permanent.

Pesti

Poti atrage genul de obsedat care traieste cu iluzia ca tu nutresti sentimente serioase pentru el. Poate fi chiar o persoana pe care abia o cunosti, dar care si-a construit deja o lume imaginara care te include si pe tine.