prima intalnire

Berbec

Berbecul ar prefera sa mearga la prima intalnire intr-un loc care implica si activitate, considerand ca asa leaga mai bine o legatura cu cineva, decat de vorba, la o cafea. Incearca sala de distractii a unui mall, unde il poti provoca la un joc de billiard sau de bowling. Daca totuti nu te dai in vant dupa astfel de activitati, invita-l la cel mai nou restaurant sau club. Ca sa il cuceresti incearca sa fii cat mai jucausa si imprevizibila.

Taur

Taurul prefera la prima intalnire doar lucrurile de calitate: un restaurant bun, muzica pe gustul lui si canapele confortabile. Nici o seara la opera nu l-ar deranja, incheiata cu o plimbare nocturna. Ca sa il cuceresti nu te avanta cu propuneri sexuale, caci acest nativ vrea o femeie inocenta pentru o relatie serioasa, pe care el sa o transforme intr-o fata rea.

Gemeni

Gemenii prefera pentru prima intalnire acele activitati interactive si care il stimuleaza intelectual. Il poti invita la un stand up comedy sau chiar la o cafea, undeva in aer liber. Ca sa il cuceresti asigura-te ca ii pui multe intrebari si ca ii raspunzi cu inspiratie si originalitate la ce te intreaba el. Nu aborda insa subiecte prea serioase.

Rac

Racul prefera sa mearga intr-un loc cat mai familiar la prima intalnire, asa ca ii poti spune ca vrei sa te duca la cafeneaua lui preferata sau il poti invita sa faceti un tur al muzeelor de la voi din oras. Ii place sa vorbeasca despre traditii si familie, iar intrebarile personale nu il inhiba, daca stii sa le pui in momente cheie. Il cuceresti, daca ii arati ca empatizezi cu el, asa ca fii atenta la sentimentele pe care le ascund afirmatiile lui.

Leu

Leul vrea sa impresioneze la prima intalnire, asa ca va prefera un loc in care tinuta eleganta este obligatorie sau o activitate care ii permite sa isi etaleze talentele si sa fie in centrul atentiei, cum ar fi la karaoke. Ca sa il impresionezi, incearca sa iesi in evidenta cu stilul si infatisarea ta. Daca se mandreste ca este vazut cu tine pe strada ai castigat jumatate din batalie. Mai departe, mergi la sigur, daca razi la glumele lui, cu care, sigur, te va asalta.

Fecioara

Expozitiile de orice fel il atrag pe barbatul Fecioara, care are ocazia sa iti explice stilul artistului, in cazul in care este impresionat de exponate sau sa-l critice cu argumente atent cantarite. Nici gradina botanica nu este o destinatie de ocolit. Ca sa il cuceresti, arata-i ca esti fascinata de comentariile lui si ca accepti orice critica cu fruntea senina.

Balanta

Balanta prefera destinatiile linistite si elegante pentru prima intalnire, asa ca zona de lounge a oricarui bar select este tocmai pe gustul acestui nativ. Ii plac locurile mai pretentioase pentru ca are ocazia sa se dichiseasca si sa fie inconjurat de lume buna, sentimentul de apartenenta fiind foarte important pentru el. Balanta adora conversatiile si activitatile in doi, asa ca discutiile si deserturile savurate impreuna il cuceresc, cu siguranta.

Scorpion

Scorpionul este un barbat sensibil, care nu ti se va dezvalui de la prima intalnire. De aceea va aprecia o activitate care nu implica multa vorba, cum ar fi un film la cinema sau o plimbare linistita pe malul unui lac. Ca sa il impresionezi la prima intalnire, nu ii dezvalui prea multe intimitati. Da-i de inteles ca esti o femeie puternica, pe care o va descoperi treptat. Nu uiita sa aplici si niste tehnici de seductie non verbale.

Sagetator

Sagetatorul prefera la prima intalnire sa mearga intr-un loc in natura, asa ca plimbarile in parc, sau, de ce nu, o zi intreaga intr-un water park sunt pe placul lui si ii antreneaza spiritul aventurier. Ca sa il impresionezi trebuie sa ii arati dinamicului Sagetator ca poti tine pasul cu el si fizic si intelectual, asa ca indrazneala si prezenta de spirit nu trebuie sa iti lipseasca din arsenal.

Capricorn

Capricornul prefera lucrurile clasice si selecte, asa ca nu dai gres daca ii propui sa luati cina la un restaurant luxos la prima intalnire. Dupa un vin bun, poti apela la acea latura mai distractiva a Capricornului si il poti invita la dans intr-un club unde puteti sa va miscati pe ritmurile muzicii vechi. Ca sa il impresionezi la prima intalnire arata-i ca esti o femeie eleganta, care nu isi uita niciodata bunele maniere acasa si care abordeaza subiecte de conversatie elevate.

Varsator

Varsatorul detesta toate acele reguli nescrise ale primei intalniri, asa ca pornesti cu un mare minus daca il inviti la cinema sau la restaurant. Mergeti, mai degraba, intr-un bar in care canta trupa lui preferata sau, de ce nu, chiar la circ, unde puteti urmari reprezentatii spectaculoase, pe placul Varsatorului. Ca sa il impresionezi nu da dovada de superficialitate, ci de ingeniozitate. Atentia la detalii si cultura sunt calitatile pe care el vrea sa le vada la prima intalnire.

Pesti

Barbatul Pesti adora scenariile clasice de la prima intalnire, asa ca te va astepta cu flori si va aprecia un loc romantic, in care puteti lua masa si puteti conversa la lumina lumanarilor. Invita-l la o terasa pe malul unui lac, pentru un cadru deosebit de romantic, iar, mai apoi, propune-i sa va plimbati putin. Ca sa il cuceresti nu trebuie decat sa ii arati ca esti o prezenta feminina si sensibila, care cauta marea iubire, nu o aventura de-o noapte.