Relatie serioasa zodii

Berbec

Daca se joaca cu inima ta si nu are intentii serioase, nativul din berbec va fi alaturi de tine numai cand are ceva de castigat. Iar daca sexul este ceea ce vrea mai mult de la tine, cu siguranta va fi complet absent dupa. Si pentru ca ii place sa se laude, este posibil ca si prietenii lui sa afle de aventurile voastre din pat.

Taur

Foarte grijuliu si protector atunci cвnd este indragostit, taurul este complet invers cand vrea numai sa se joace de-a dragostea. Iti vei da seama usor ca se joaca cu inima ta daca nu ia decizii in ceea ce va priveste si evita sa faca unii pasi importanti care sunt necesari intr-o relatie stabila. Pe de alta parte, va incerca sa profite financiar de pe urma ta, mai ales daca tu esti cea care iubeste mai mult.

Gemeni

Barbatul din zodia gemeni este foarte periculos cвnd vine vorba de declaratii frumos ambalate, care aproape ca il fac si pe el sa creada ceea ce spune. Iti dai seama ca se joaca cu inima ta daca ceea ce spune pare prea frumos ca sa fie adevarat, mai ales daca va stiti de putin timp. In general gemenii se cam tem de responsabilitati, iar daca din primele clipe se arata dispus, din vorbe, sa faca pasi importanti in relatia voastra, e ceva dubios la mijloc.

Rac

Cand iubeste cu adevarat si isi doreste o relatie serioasa, nativul din rac se transforma intr-o adevarata “liana”, care se agata strвns de femeia iubita. In schimb, daca numai se joaca cu inima ta, va fi distant, indiferent la ceea ce-i spui si, cel mai important, vei simti ca nu are planuri prea mari de viitor care sa te includa.

Leu

Iti dai seama cu usurinta cand un barbat din zodia leului se joaca cu inima ta, pentru ca pur si simplu nu se poate abtine sa nu flirteze cu alte femei, chiar daca tu esti prin preajma. Adora sa fie disputat, iar daca alte femei ii acorda atentie, va uita complet de tine! Iar daca lipseste in momentele importante, in care il vrei langa tine, nu este un semn prea bun…

Fecioara

Chiar daca spune ca este indragostit si ca te iubeste pana la cer si inapoi, iti dai seama cand un barbat din zodia fecioarei nu face altceva decit sa se joace cu inima ta cand face comentarii usturatoare la adresa ta si glume care nu-ti pica tocmai bine. Iar acest comportament este accentuat cand sunteti in grupul vostru de prieteni.

Balanta

Barbatii din balanta se pricep de minune la declaratii romantice, care pacalesc usor majoritatea femeilor. Iti dai seama ca se joaca cu inima ta cand vorbele lui sunt exagerate pentru stadiul relatiei voastre. De exemplu, daca iti spune ca te iubeste inca de la primele intalniri, e cazul sa fii usor sceptica.

Scorpion

Barbatul din scorpion are un farmec aparte, care te poate rascoli chiar din primele clipe. Daca se joaca cu inima ta, momentele de placere si tandrete vor alterna cu pauze lungi, in care nu mai primesti niciun semn de la el. Este cazul sa pui piciorul in prag daca esti intr-o astfel de situatie.

Sagetator

Te-ai indragostit pвna peste cap de un barbat din zodia sagetatorului? Iti dai seama ca se joaca cu sentimentele tale daca lupti intens pentru o urma de atentie din partea lui. Daca tu esti cea care il cauta de cele mai multe ori si alergi ca sa fii cвteva clipe alaturi de el, este clar ca nu e tocmai barbatul potrivit pentru tine.

Capricorn

Materialist din fire, nativul din zodia capricornului va incerca sa castige ceva de la tine, daca nu este indragostit. Astfel iti dai seama ca se joaca de fapt cu inima ta. Va incerca sa profite de pe seama sentimentelor tale, cerandu-ti tot felul de favoruri. Iar apropourile cu privire la ceea ce isi doreste foarte mult vor curge permanent.

Varsator

Daca se joaca cu inima ta, barbatul din zodia varsatorului te va face sa alergi pur si simplu dupa el. Cu greu vei reusi sa-l contactezi atunci cand iti doresti iar joaca de-a soarecele si pisica va fi la ordinea zilei. Mergi mai departe, daca nu vrei sa ai de suferit!

Pesti

Barbatul din pesti este un adevarat maestru cand vine vorba de ascunderea sentimentelor. Foarte rar arata exact ceea ce simte si poti fi usor pacalita de personalitatea lui duala. Iti dai seama ca se joaca cu inima ta cand observi ca este mult prea interesat si de alte femei sau cand se contrazice singur daca e luat la intrebari.