Cum iubesti

Berbec

Se aprind repede, mai ales daca intalnesc un barbat pasional si nesovaitor. Sunt printre putinele femei dispuse sa ia initiativa in pat. Iubirea lor e arzatoare si prefera partidele scurte si intense, in locul celor lungi si premeditate.

Taur

Adevarate maratoniste ale amorului, femeile Taur au un apetit sexual egalat doar de femeile Scorpion. Dar asta nu inseamna ca e dispusa sa accepte orice! Barbatul lor trebuie sa fie tandru, romantic si sa reziste la ore intregi de dezmierdari.

Gemeni

Femeile Gemeni au nevoie, inainte de orice, de stimulare mentala, un barbat inteligent, dibaci in a folosi cuvintele de alint. Altfel, se apind greu sau nu rezista mult. Foarte importanta pentru ele este si variatia, surprizele pe care iubitul le ofera.

Rac

De o sensibilitate aparte, femeile Rac sunt adorabile in pat, mai ales pentru cel care stie sa-i castige increderea si sa-i trezeasca inima. Din pacate, au tendinta sa fie prea dependente de iubitul lor si pot dezvolta tendinte masochiste.

Leu

Femeia Leu are nevoie de un cadru princiar in care sa se poata manifesta dupa pofta inimii. Iubirea ei e coplesitoare, mai ales daca se simte admirata asa cum merita. Ii plac desuurile sofisticate si sa se priveasca in oglinda in timpul sexului.

Fecioara

Unii considera femeile Fecioara prea pudice si inhibate sexual. Nimic mai gresit! Au un apetit solid, demn de un semn de Pamant, numai ca nu i-l trezeste oricine. Fecioarele sunt foarte critice si selective, dar o data ales, barbatul lor nu are de ce sa se planga.

Balanta

Din tot zodiacul, femeile Balanta par cele facute special pentru flirt si amor rafinat. Nu rezista prea mult si se inhiba in fata lipsei de curtuazie sau a animalitatii, insa celor pe care ii iubesc le ofera clipe de neuitat!

Scorpion

Pentru femeile Scorpion sexul e motorul vietii. Sunt cele mai pasionale din zodiac si nu se dau in laturi de la experiente si fantezii sexuale. Poate consuma barbatii pe paine, dar ca sa se ataseze are nevoie de devotament si fidelitate absoluta.

Sagetator

Sunt femei fara prejudecati, dornice sa satisfaca si sa-si satifaca dorintele erotice. Nu e exclus sa aprecieze sexul si ca pe un sport sanatos. Prefera partidele intense si interesante, iar senzualitatea ei este arzatoare.

Capricorn

Chiar si cand e foarte indragostita, femeia Capricorn are nevoie de tandrete si preludiu prelungit ca sa se deschida erotic. Langa barbatul potrivit, face minuni in pat, dar altfel poate considera sexul o obligatie de care se achita rapid, fara prea multa fantezie.

Varsator

Femeilor Varsator le place sa experimenteze si pot sa o faca chiar si fara sa se implice emotional. Pentru ele, sexul trebuie sa fie ori placut, tandru si odihnitor, ori spontan si neobisnuit. Isi pierd repede interesul langa un barbat lipsit de fantezie.

Pesti

Femeile din aceasta zodie cauta idealul in dragoste, inclusiv in cea fizica. De regula au mai multe experiente decat alte zodii. Daca gasesc un barbat puternic i se pot devota pana la uitare de sine. Chiar si o iubire de-o noapte o pot incarca cu emotia si valoarea pe care altele o dau “iubirii vietii lor”.