la mare

Berbec

“Hai!” raspunde cel mai probabil Berbecul si inca o sa-i para rau ca n-a fost el primul cu ideea. De obicei, cand ii propui Berbecului ceva interesant, el e deja la usa, inainte sa apuci sa termini propozitia.

Taur

“Stai asa!” raspunde Taurul, exact pe dos. “Sa vedem cum va fi vremea, unde ne cazam si daca mai exista un restaurant ca lumea pe litoral…!” Taurilor nu le place sai-i iei prin surprindere sau sa mearga undeva “la plezneala”.

Gemeni

“Ce bine!! Hai sa il luam si pe Cutare, si pe Cutare…” reactioneaza Geamanul pe care il incanta ideea schimbarilor de peisaj. E bine insa sa-si verifice intai agenda, sa nu lase in oras ceva nerezolvat.

Rac

“Sa vad intai ce zice mama/ sotia/ sotul/ iubita/ iubitul…” va spune Racul. Iar apoi va prefera sa mearga nu intr-un loc nou, ci in acelasi hotel, statiune sau camping unde se simte el bine de obicei.

Leu

“Minunat” sau “Sorry, nu se poate!”. Indiferent daca refuza sau accepta, Leul o va face cu eleganta si cu convingere. Adica mai-mai sa te intoarca si pe tine din drum, sau, din contra, sa te bucuri ca va onoreaza cu prezenta lui.

Fecioara

O sa bombane, comenteze sau critice ideea inainte de a o accepta sau refuza, in cele din urma. Fecioara trebuie sa analizeze situatia inainte de a se arunca in ea. Asa ca ai un raspuns abia peste cateva minute.

Balanta

“Cine mai merge?” e primul gand al Balantei. Iar daca e cuplata, cel mai bine vorbesti direct cu partenerul sau partenera sa, pentru ca oricum va face dupa dorinta acestuia / acesteia.

Scorpion

Decizia Scorpionului de a veni sau nu depinde de niste interese ascunse ale sale, despre care oricum n-o sa afle nimeni nimic. Dar cel mai probabil n-o sa refuze, pentru ca iubeste marea si escapadele.

Sagetator

“Uraaaaaaa!” se va bucura Sagetatorul, chiar daca cu alte cuvinte. Sa-i propui plecarea undeva departe de casa e un fel de “vrei calule ovaz” pentru Sagetatori. Numai ceva foarte important l-ar mai putea opri.

Capricorn

Indiferent cat de politicos te refuza, totusi Capricornul refuza. Cum sa accepte o excursie pentru sambata cand e deja joi?! Pai programul lui e completat pana vinerea cealalta!

Varsator

Daca tocmai si-a propus sa ajunga in alt loc, sa faca ceva si mai palpitant sau sa se intalneasca cu persoane si mai interesante decat cel care face propunerea, va spune nu. Dar daca majoritatea gastii va fi acolo, nici Varsatorul nu va lipsi.

Pesti

Poate sa zica “da” si sa nu mai apara la intalnire, sa zica “nu” si sa va treziti cu el acolo, sau sa nu zica nimic si… Dumnezeu stie ce se intampla. Pestii au alte criterii de a se hotara fata de ceilalti. De obicei, cu totul subiective.