Energii Negative

Berbec

Aventurinul este un cuart de culoare verde, care previne absobtia energiilor negative emise de cei din jur. Te apara de gвndurile negative si efectele lor nocive.

Taur

Safirul are foarte mari puteri protectoare care sporesc daca este purtat aproape de piele. Este o piatra pretioasa care оi protejeaza pe nativii din taur de ura celor din jur si de energiile negative.

Gemeni

Agatul este un cuart multicolor care transforma energiile negative оn energii constructive. Оi apara pe nativii din gemeni de energiile malefice, dar оi ajuta sa scape si de anxietatea care le poate atrage.

Rac

Smaraldul este una dintre pietrele pretioase care оi apara pe nativii din rac de energiile negative. Este un adevarat scut оmpotriva gвndurilor negative.

Leu

Jadul este o piatra pretioasa care оi apara pe nativii din leu de energiile negative, de boli si de atacurile energetice. Оn casa poate absoarbe energiile negative, aducвnd liniste si armonie.

Fecioara

Piatra de carneol are un puternic efect protector pentru nativii din zodia fecioarei. tine la distanta energiile negative si reduce anxietatea.

Balanta

Sodalitul este o piatra pretioasa albastra care оi protejeaza pe nativii din zodia balantei de energia negativa. Apara de pericole si este un talisman protector оn timpul calatoriilor.

Scorpion

Acvamarinul оi apara de nativii din scorpion de energiile negative. Tine la distanta necazurile si gвndurile malefice care ti-ar putea face rau. Poarta-l оn bijuterii sau pastreaza-l оn casa оn forme decorative.

Sagetator

Foloseste bijuteriile cu turcoaza sau perle, pentru a tine la distanta energiile negative. Perla are un puternic rol protector, sporeste sentimentul de dragoste, respectul de sine, оncrederea оn propria persoana, calmeaza si linisteste. Este simbol al sinceritatii, puritatii, inocentei si cinstei.

Capricorn

Rubinul оti poarta noroc si te apara de energiile negative. Foloseste bijuterii care incud aceasta piatra pretioasa pentru a tine la distanda energiile negative.

Varsator

Obsidianul este piatra perfecta pentru tine. Se spune ca absoarbe energiile negative si te apara de efectele nocive ale acestora.

Pesti

Ametistul este un foarte bun scut energetic pentru nativii din pesti. Te apara de “vampirii energetici”, acel gen de persoane care te streseaza si parca te lasa fara vlaga prin comportamentul lor enervant.