Cum Scapi De Obiceiurile Proaste In Pat?

Berbec

Femeia Berbec face greseala sa fie repezita si pretentioasa in pat. Trebuie sa invete sa nu-si intoarca partenerul pe toate partile ca pe o jucarie sexuala doar ca sa isi satisfaca propria placere. Sexul se face in doi.

Barbatul Berbec are tendinte spre sadism si asta n-ar fi rau daca nu le-ar combina cu egocentrismul de care da uneori dovada in pat. Risca sa ramana vesnic singur daca nu isi face partenera sa se simta femeie in pat, langa el.

Taur

Poate singura greseala a femeii Taur in pat este aceea ca are asteptari foarte mari si ca in timpul sexului se ghideaza prea mult dupa ele, ceea ce aduce frustrari partenerului ei. Trebuie sa invete sa se lase prada si dorintelor iubitului, altfel se va ,,multumi” cu singuratatea.

Barbatul Taur trebuie sa renunte la obiceiul nu tocmai potrivit de a se impune in pat si de a-si struni sexual partenera, mai ceva ca un stapan din Evul Mediu.

Gemeni

S-ar putea spune ca atat femeia Gemeni cat si barbatul Gemeni au acelasi obicei prost in pat: nu scapa nici aici de dualitate, de pretentii inalte si au mereu un scop ascuns. Asta inhiba putin persoana cu care impart patul.

In plus, fac greseala sa se concentreze mai mult pe propria placere. Aveti grija, nu sunteti singuri in pat!

Rac

Obiceiul prost al femeii Rac in pat este sa se astepte ca partenerul sa faca cam totul, ea doar sa primeasca. Abia dupa ceva timp prinde curajul experimentarii insa trebuie sa invete ca si prima impresie conteaza si sa isi dea interesul chiar din prima.

Barbatul Rac este prea sensibil si in acelasi timp prea dornic sa se impuna intre asternuturi. Trebuie sa invete sa isi relaxeze partenera si sa fie mai atent la nevoile ei sexuale si emotionale, altfel va fi judecat gresit.

Leu

Greseala suprema a femeii Leu in pat este egoismul si convingerea ca un barbat este cel mai norocos sa o aiba. Odata ce gandeste asa, adopta o atitudine usor superioara si nu se mai implica la fel de mult. Deci, trebuie sa invete sa se dedice mai mult sexului daca vrea experiente uimitoare.

Barbatul Leu trebuie sa invete ca nu este cel mai bun in pat asa cum crede de multe ori si sa renunte la neimplicare daca vrea o femeie fericita alaturi. Nu ar vrea sa devina un macho misogin!

Fecioara

Obiceiul prost al femeii Fecioara este critica. Desi nu neaparat directa, dar cert este ca femeia Fecioara este uneori mult prea atenta la detalii, studiaza miscari, gesturi, replici din timpul sexului. Asta il stanjeneste pe partenerul ei, iar ea trebuie sa invete sa se relaxeze

Barbatul Fecioara nu prea are obiceiuri proaste dar se poate spune despre el ca este prea cuminte in pat, uneori interiorizat sau prea misterios. Asadar, trebuie sa se exteriorizeze in pat.

Balanta

Obiceiul prost al femeii Balanta in pat este dependenta de laude si gesturi siropoase in timpul sexului. Daca nu primeste laude atat cat vrea, nicio problema, face ea in asa fel incat sa se simta cea mai buna. Nimic rau in asta, doar ca tinde uneori sa fie narcisista.

Obiceiul prost al barbatului Balanta in pat este critica. Daca nu ii place ceva, nu spune direct, dar face atatea aluzii incat e imposibil sa nu te prinzi. Si, daca te prinzi, e mai greu sa faci sex cu acelasi chef. Este greu de multumit si trebuie sa corecteze asta.

Scorpion

Cu femeia Scorpion nu e de gluma in timpul sexului si de aici deriva si cea mai mare greseala a ei in pat: are asteptari ridicate de la sex, ii place prea mult sa domine. Asta il poate face sa se retraga din cursa pe iubitul ei si sa faca loc pentru un armasar cu mai multa rabdare.

Obiceiul prost al barbatului Scorpion in pat este lipsa de tactica si rafinament. Un erotic si un carnal in timpul sexului, barbatul Scorpion trebuie sa invete despre atingeri fine si jocuri erotice.

Sagetator

Defectul sau obiceiul prost al femeii Sagetator in pat este ca nu se implica la fel de mult pe cat isi doreste iubitul ei si se gandeste atat de mult daca se pricepe si daca o sa aiba orgasm, incat scapa detaliile care fac diferenta.

Obiceiul prost al barbatului Sagetator este faptul ca se concentreaza prea mult pe cantitate si mai putin pe calitate, riscand sa isi faca partenera sa se simta la un moment dat mai mult ca un obiect sexual.

Capricorn

Obiceiul prost al femeii Capricorn in pat este ca nu se poate stapani. Uneori, chiar ajunge la nimfomanie si ii cere prea multe iubitului fara sa isi dea seama ca sexul nu inseamna doar placerea ei.

Greseala barbatului Capricorn este ca vrea mai tot timpul sa se impuna si se mandreste cu performanta lui de parca femeia de langa el nu a participat la actul sexual. Trebuie sa se schimbe rapid daca nu vrea sa ramana singur si sa invete sa varieze.

Varsator

Principalul defect al femeii Varsator in pat este ca isi copleseste iubitul cu prea multa atentie si gesturi siropoase, iar asta devine un obicei prost odata ce doar tu te implici pentru afectiunea in cuplu. Ar trebui sa invete sa se pondereze, sa primeasca si nu doar sa ofere.

Obiceiul prost al barbatului Varsator este ca exagereaza cu durata anumitor atingeri convins fiind ca el chiar se pricepe, cand de fapt, tot ce ar trebui sa faca este sa diversifice “meniul” sexual.

Pesti

Obiceiul prost al femeii Pesti in pat este ca se concentreaza prea mult pe detalii, se pierde in ele si se enerveaza la propriu daca lucrurile nu ies asa cum vrea ea. Trebuie sa invete sa coboare putin stacheta si sa aiba mai multa rabdare. Nu e rau sa te lasi uneori in mainile iubitului, complet.

Obiceiul prost al barbatului Pesti este ca vrea prea multe in timp scurt, nu prefera preludiul si trece direct la actiune. Concluzia? Partenera nu este suficient de excitata si risca sa se simta uneori ca un obiect sexual.