Santaj emotional

Berbec

Vezi ca…! nu e o amenintare, ci doar o avertizare ca e gata-gata sa plece trantind usa, sa sara pe tine sau e iminent sa sparga ceva, ca sa fie ca el.

Taur

Eu, care m-as lasa taiat in bucatele pentru tine! Nu te lasa impresionata, inseamna ca oricum vroia sa-si faca un tatuaj sau un piercing…

Gemeni

Draga mea, tu chiar nu intelegi?! Gemenii vor lasa oarecum impresia ca tu esti cea care are nevoie de o minte ceva mai ascutita ca sa le priceapa subtilitatile.

Rac

Daca ai stii cat de mult insemni tu pentru mine!… Racul crede ca daca te-a pus pe un piedestal in inima lui, asta ii justifica orice cerere sau sterge orice greseala.

Leu

Unde o sa mai gasesti tu pe cineva asa ca mine?! spune Leul care e convins ca e de neinlocuit si indispensabil, iar tu ai face bine sa nu risti sa-l pierzi!

Fecioara

Eu ti-am spus… zice Fecioara facand aluzie la analiza temeinica si riguroasa a argumentelor cu care spera sa te faca sa zici ca el.

Balanta

Cum poti sa-mi faci tu mie una ca asta?! O sa-ti sugereze ca e cumplit de nedrept sa o tii pe a ta cand exista si punctul lui de vedere.

Scorpion

Lasa, c-o sa vezi tu! aluzia la un soi de razbunare, de care ai face bine sa te temi, este una din armele sale preferate. Pentru ca stii ca se pricepe…

Sagetator

Lasa-ma sa iti mai explic o data! va cere Sagetatorul, convis ca o noua tirada de argumente vor avea mai mult succes.

Capricorn

Dupa cate am facut pentru tine!… Capricornului nu-i place sa faca caz de ce face pentru tine, dar la suparare o s-o spuna.

Varsator

Credeam ca tu esti altfel, nu tot asa, ca si ceilalti! o sa-ti reproseze Varsatorul la inghesuiala, pretinzand ca TU ar trebui sa te schimbi ca sa-l intelegi.

Pesti

N-o sa zica ceva anume… este destul de dibace in a manipula si fara cuvinte, doar cu o fata indurerata sau ochii in lacrimi…