Iubitul Tau In Relatie

Berbec

Iubitul tau din zodia berbecului este astras de latura ta feminina. Influentele sale astrologice sunt predominant masculine, semnul sau fiind unul de foc, guvernat de Marte, planeta razboiului. De aceea, ii place sa te admire pe tine cand te imbraci in rochii frumoase si delicate si sa-si imagineze ca esti zana din viata lui.

Taur

Pentru barbatul din Taur, toate lucrurile banale pe care le faci tu zi de zi sunt o adevarata incantare. ii place sa te vada gatind, sa te ajute la curatenie si sa mearga cu tine la cumparaturi. Pentru el, toate acestea inseamna fericirea si nu ar renunta la ele pentru nimic.

Gemeni

Chiar daca va contraziceti, iubitul tau din gemeni adora discutiile voastre aprinse pe teme care n-au nicio legatura cu viata voastra de zi cu zi. De la probleme istorice si pana la starea economica modiala, orice subiect abordati, pentru el este o incantare sa dezbata cu aprindere orice tema alaturi de tine.

Rac

Nimic nu-l face mai fericit pe barbatul din zodia racului decat clipele pe care le petreceti voi doi, singuri, acasa. Vrea sa leneviti impreuna sau sa va bucurati in intimitate de zilele libere, fara ca nimeni sa va deranjeze.

Leu

Pentru nativul din leu, momentele in care tu stralucesti sunt perfecte. ii place la nebunie sa fii admirata, iar sa fie chir putin invidiat ca este iubitul tau. Apeleaza din cand in cand la tinute feminine si sexy, la un machiaj special si ai grija sa arati ca o adevarata diva. Atunci este cel mai mandru de tine!

Fecioara

Realizarile tale de zi cu zi reprezinta placerea absoluta a iubitului tau din fecioara. Este extrem de incantat cand gatesti sau cand faci ceva practic, cu rezultate imediate. Daca vrei sa-l faci fericit este suficient sa-l inviti sa puneti impreuna muraturi pentru la iarna…

Balanta

Barbatul din zodia balantei are nevoie de un refugiu in care sa se echilibreze si sa-si gaseasca armonia. Iar daca acel refugiu este alaturi de tine, atunci poti fi sigura ca este al tau pentru totdeauna. O cina delicioasa, o casa ordonata si parfumata si muzica ambientala sunt armele secrete de care ai nevoie pentru a-i indeplini acest vis.

Scorpion

Nativul din scorpion are o adevarata obsesie pentru sinceritate. Pentru el este esentiala intr-o relatie. Vrea sa simta o conexiune puternica cu persoana iubita, iar aceasta poate fi obtinuta numai prin sinceritate absoluta.

Sagetator

Pentru nativul din sagetator este esential sa se simta in largul sau intr-o relatie. Vrea sa fie cat mai relaxat in preajma persoanei iubite, sa fie liber si sa distreze alaturi de femeia pe care o iubeste.

Capricorn

Barbatul din capricorn vrea sa se poata baza pe femeia de langa el, de aceea se va concentra intr-o relatie pe increderea absoluta in persoana iubita. Are nevoie sa-i fii intotdeauna alaturi si sa nu-l dezamagesti.

Varsator

Nativul din varsator vrea ca persoana iubita sa-i fie si cel mai bun prieten. Pentru el este esential sa-ti poata vorbi despre orice fara ca tu sa te simti ofensata sau deranjata cumva. Acesta este principalul lucru pe care se va baza intr-o relatie.

Pesti

Impartasirea sentimentelor este esentiala pentru nativul din zodia pesti. El vrea sa stie ceea ce simti cu adevarat si ii place sa fii cat mai sincera cu putinta. intr-o relatie se concentreaza pe aceasta nevoia a sa.