Trucuri Ca Sa Fii Extrem De Sexi In Functie De Zodia Lui

Berbec

Ca sa pari foarte sexy in ochii nativului din berbec, ofera-i senzatia ca esti o tipa salbatica si extrem de sexy. Poarta prin casa un tricou, fara nimic altceva pe tine si lasa-ti parul cat mai ravasit. Il vei innebuni, pur si simplu!

Taur

Simturile barbatului din taur sunt foarte bine dezvoltate, iar daca ii gatesti, va fi extrem de incantat si fericit. Dar... daca ii gatesti imbracata sumar sau purtand o costumatie foarte sexy, va fi de-a dreptul in extaz!

Gemeni

Poata prin casa un furou foarte sexy sau o lenjerie de tipul babydoll si cu siguranta il vei innebuni de placere pe iubitul tau din zodia gemeni. Ofera-i senzatia ca esti o Marilyn Monroe super snezuala care se plimba prin casa lui si va fi extrem de incantat.

Rac

Barbatul din rac are o adevarata obsesie pentru sani. Iar ca sa fii extrem de sexy pentru el, trebuie sa-ti pui in valoare decolteul. Foloseste topuri si rochii cu decolteu adanc, dar si tricouri semitransparente cand stai prin casa. Va cu siguranta foarte incantat de alegerile tale vestimentare.

Leu

Imbraca-te ca o adevarata bomba sexy intr-o seara, inainte ca iubitul tau sa ajunga acasa. Pune-ti pantofii cu cele mai inalte tocuri si comporta-te de parca ai fi un star de cinema super sexy. Va aprecia mult astfel de surprize venite din partea ta.

Fecioara

Barbatul din zodia fecioara ar putea avea o adevarata pasiune pentru curatenie si igiena. Ca sa pari foarte sexy in ochii lui, fa curatenie prin casa in tinute provocatoare si defileaza cu gratie prin fata lui. Va avea ochi numai pentru tine!

Balanta

Un truc simplu, pe care probabil nu-l stiai, este acela ca barbatii din zodia balanta au o atractie speciala pentru femeile cu parul lung si frumos. Este indragostit de feminitate, iar parul lung este principalul simbol al acesteia. Lasa-ti parul liber, cat se poate de natural, si iubitul tau te va vedea mult mai sexy ca pana acum.

Scorpion

Pentru persoanele nascute in zodia scorpion, ochii chiar sunt oglinda sufletului. Iar barbatii din scorpion sunt foarte atrasi de modul in care sunt priviti de femei. Analizeaza fiecare expresie si incearca sa ghiceasca ganduri. Un machiaj al ochilor in genul smoky eyes misterios il face pe iubitul tau din scorpion sa te considere super sexy.

Sagetator

Vrei sa fii extrem de sexy in ochii iubitului tau din zodia sagetatorului? Atunci apuca-te de sport! Are o atractie deosebita pentru femeile atletice, iar costumatiile de fitness super sexy il dau pe spate. Nu uita sa faci cateva exercitii provocatoare si acasa, in timp ce el isi vede de treaburile lui. Vei observa ca i-ai captat brusc atentia...

Capricorn

Pentru iubitul tau din zodia capricorn, atitudinea de profesoara rea este una extrem de sexy. Poarta din cand in cand o pereche de ochelari fara dioptri si imbraca-te intr-un stil sexy offfice. Il vei aduce rapid pe culmile extazului!

Varsator

Il faci pe nativul din varsator sa te adore daca umbli goala prin casa imediat dupa dus, cu parul ud. Aromele imbietoare ale cosmeticelor tale ii stimuleaza toate simturile, iar pielea ta proaspata si parfumata i se va parea extrem de ademenitoare.

Pesti

Foloseste-te din cand in cand de feminitatea ta pentru a-l fermeca complet pe nativul din pesti. Imbraca-te in rochii diafane, din matase sau voal, lasa-ti parul liber si alearga desculta prin iarba. Este o imagine foarte romantica si sexy la care el viseaza.