Anii De Rascruce

21 de ani – Careu uranian

Uranus este planeta evolutiei, a schimbarilor, a originalitatii si a ideilor. Iar careul uranian care te asteapta la varsta de 21 de ani impune schimbari majore in viata ta. Este de obicei o transformare benefica, pentru ca ti-o impui si ti-o doresti. Nu este o coincidenta faptul ca in multe tari aceasta este varsta legala a maturitatii.

Acum vrei sa te reinventezi, sa te desprinzi de ceea ce era vechi si sa-ti descoperi adevarata personalitate. Este de fapt pragul catre maturitate si catre viata de adult.

27-29 si 60 de ani – Saturn se intoarce in locul in care se afla in momentul nasterii tale

Aceste varste sunt adevarate praguri in viata unei persoane. Saturn este planeta incercarilor, a obstacolelor si probelor pe care le ai de trecut si care nu fac altceva decat sa te ajute sa evoluezi.

Este posibil ca la aceste varste sa ai adevarate cumpene de trecut, sa intampini dificultati si greutati carora trebuie sa le faci fata. Le poti considera niste examene pe care trebuie sa le treci cu bine. Sunt momente de rascruce in care probabil vei face schimbari majore, fie ca ti le doresti, fie ca iti sunt impuse. Primul ciclu saturnian, care se finalizeaza la 27-29 de ani, este adesea cel mai dificil, in special pentru persoanele care au avut Saturn retrograd la nastere.

30 de ani – Opozitie jupiteriana

Varsta de 30 de ani este una importanta din punct de vedere astrologic. Nu stai prea bine la capitolul noroc la aceasta varsta tocmai din cauza aspectul negativ al lui Jupiter fata de pozitia sa din momentul nasterii tale.

Acum simti ca pierzi controlul asupra vietii tale, iar nemultumirile se acumuleaza. Îti evaluezi reusitele si esecurile, iar dorinta de schimbare este puternica. Trebuie sa alegi o noua directie in viata ta si este necesar sa-ti iei inima in dinti pentru a putea evolua.

41 de ani – Careu neptunian

Criza varstei de 40 de ani nu este un mit, cel putin din punct de vedere astrologic. Neptun, planeta viselor, a amagirilor si a iluziilor va forma o opozitie fata de locul sau din momentul nasterii tale. Este foarte posibil sa te simti confuza, bulversata si sa ai tendinta de a te retrage in lumea viselor. Esti nemultumita de viata ta si asta pentru ca ai senzatia ca se poate mai bine, ca exista undeva o lume ca de poveste, la care nu ai acces.

Aceasta perioada este critica, mai ales in ceea ce priveste viata sentimentala si familia. Esti dispusa sa renunti la ceea ce ai pentru niste himere. Ai putea sa cazi prada relatiilor extraconjugale, te-ai putea lasa sedusa si ai putea sa intri intr-o lume care exista de fapt doar in mintea ta. Este foarte usor sa te inseli acum, sa-ti formezi idei gresite si sa pierzi din aceasta cauza.

Viciile si obiceiurile care te fac sa fugi de realitate pot fi acum accentuate, iar daca reusesti sa gestionezi bine acest aspect, pot fi indepartate pentru totdeauna.

18, 37, 56, 74 – Nodul Nord se intoarce in locul in care se afla in momentul nasterii tale

O data la aproximativ 18 ani, Nodul Nord revine in semnul in care se afla in momentul nasterii tale. La acest interval de timp esti obligata sa evaluezi drumul pe care il urmezi si sa faci o schimbare in cazul in care nu esti pe calea pe care trebuie. Aceste varste pot fi considerate adevarate rascruci de drumuri. Daca nu alegi bine, peste alti 18 ani vei fi nevoita iar sa alegi iar.

Nodul Nord este elementul astral care iti indica vietile anterioare, greselile din trecut si actiunile pe care sa le indeplinesti in viata actuala, menite sa le corecteze.