Ce Tipuri De Energii Negative Atragi?

Berbec

Esti sensibila la furie si violenta si atragi energiile negative provocate de acestea. De asemenea, atunci cвnd chiar tu te manifesti astfel, foarte multa energie negativa se revarsa asupra ta, prin gвndurile negre si pline de ura ale celor care оti sunt victime.

Taur

Atragi energia negativa provocata de invidia unor persoane din jurul tau. Asa cum esti admirata, la fel de usor poti fi si invidiata, pentru ca, din pacate, nu toti oamenii se bucura pentru binele celor cunoscuti. Foloseste amulete norocoase pentru tine, care sa te apere de aceasta energie negativa.

Gemeni

Gindurile tale zboara fara оncetare, iar mintea ta agitata poate concepe tot felul de scenarii extrem de urвte, mai ales atunci cвnd оti este teama de ceva. Nu te mai gвndi la variantele оngrozitoare ale unei situatii pentru ca risti sa le atragi!

Rac

Te lasi dusa de gвnduri si de emotii si uneori poti ajunge sa-i invidiezi pe cei pe care оi consideri mai norocosi sau mai fericti decвt tine. Melancolia si pesimismul atrag asupra ta energii negative care оti pot face viata urвta, prin urmare, оncearca sa le alungi definitiv!

Leu

Poti atrage energia negativa a celor care nu accepta statutul tau de lider оntr-un grup. Dar pentru ca nu poti face nimic ca sa le schimbi sentimentele, foloseste amulete norocoase, care sa te protejeze.

Fecioara

Pentru ca esti foarte critica, poti atrage emotiile si energiile negative ale oamenilor pe care ii jignesti prin comentarii dure si rautacioase. Schimba-ti atitudinea, pentru ca efectele negative se vor rasfringe asupra ta.

Balanta

Pesimismul este cel care atrage asupra ta energia negativa. Finalurile triste pe care ti le imaginezi se pot transpune оn viata reala din aceasta cauza, prin urmare trebuie sa vezi viitorul оntr-un mod mai luminos si fericit.

Scorpion

Trebuie sa-ti eliberezi mintea de gвndurile urвte sau razbunatoare pe care le ai fata de cei ce ti-au gresit. Atragi asupra ta o energie negativa foarte puternica daca nu оnveti sa ierti si sa uiti.

Sagetator

Pesimismul exagerat al unor persoane din jurul tau te poate afecta negativ din punct de vedere emotional. Ai putea ajunge оn pragul unei depresii numai din cauza acestui tip de energie negativa.

Capricorn

Energia negativa care te afecteaza foarte puternic este legata de teama de moarte. Te gindesti cu atвt de multa frica la aceasta etapa inevitabila оncit chiar ajunge sa-ti controleze viata.

Varsator

Iti place sa vorbesti mult, sa critici si sa bвrfesti. Dar toate astea atrag asupra ta energiile negative ale persoanelor care afla vorbele tale urвte si care ajung sa-ti doreasca raul.

Pesti

Poti atrage sentimentele puternice de tristete ale celor din jur ca un adevarat magnet. Iar partea cea mai rea este aceea ca te lasi foarte mult afectata de astfel de energii negative. Risti sa intri usor in depresie, tocmai din aceasta cauza.